Video : Tipsbladet
Premier League

Tottenham-profil om Mourinho: Jeg vil vinde trofæer

Harry Kane fremhæver Mourinhos erfaring med at vinde trofæer, og fortæller, at han er på et tidspunkt i sin karriere, hvor det er tid til at vinde noget.

Den forgangne uges helt store historie i den europæiske fodboldverden var fyringen af Mauricio Pochettino og den efterfølgende ansættelse af José Mourinho i Tottenham.

Den helt store forskel på den argentinske og portugisiske træner er Mourinhos bugnende trofæskab, og det håber Tottenham-profilen Harry Kane nu at få del i i Tottenham.

Læs også:Søndagens rygtebørs: City overværede italiener søndag

- Han har vundet noget hos hver eneste klub, han har været. Det kan man ikke se bort fra. Han vil vinde. Han har bevist, at han er en vinder. Jeg har gjort det klart, at jeg er på et tidspunkt i min karriere, hvor jeg vil vinde trofæer, siger Harry Kane om sin nye træner ifølge BBC.

Harry Kane understreger, at han helst løfter trofæer hos Tottenham.

Læs også:Kommende landsholds-assistent om Mourinho: Dét er godt nyt for Eriksen

- Jeg har gjort det klart, at jeg vil vinde dem her, og det er et stort år for os. Realistisk set kigger vi mod Champions League og FA Cuppen, så vi ser, hvordan det går, og derfra må jeg blive ved med at gøre det, jeg gør, og at kæmpe for klubben på banen, siger Kane.

Mourinho debuterede på Tottenham-bænken med en 3-2-sejr på udebane over West Ham lørdag. Det var Tottenhams første udesejr i Premier League i 10 måneder.

Tottenham ligger på 10. pladsen i Premier League med ni point op til top-fire, der er målsætningen.

Læs også:Lykkelig Mourinho: Jeg er tilbage, hvor jeg hører til

Læs også:Mourinho lovpriser Alli: En af de bedste

Læs også:Tottenham sænkede bysbørnene i Mourinho-debut - Eriksen indskiftet