Tottenham sænkede bysbørnene i Mourinho-debut - Eriksen indskiftet

Christian Eriksen fik det sidste kvarters tid på banen, da Tottenham lørdag vandt 2-3 over West Ham i Jose Mourinhos debut.

Jose Mourinho stod lørdag i spidsen for Tottenham for første gang.

Klubben skulle på besøg hos London-rivalerne fra West Ham, og der skulle blot gå tre minutter, før bolden for første gang var i mål.

Dele Alli spillede Harry Kane fri i feltet, og angriberen bankede bolden op i nettaget. Scoringen blev dog underkendt for offside.

Efter godt 20 minutter udspillede sig en sekvens, hvor Son Heung-min først havde et fornuftigt langskudsforsøg, som Roberto fik parreret, inden Lucas Moura headede helt skævt til en stor hovedstødsmulighed.

I det 36. minut havde sydkoreanske Son til gengæld mere held med sin afslutning.

Dele Alli fandt kantspilleren i West Ham-feltet, hvor han skabte plads til sig selv efter at have afdriblet Issa Diop. Vinklen blev en smule spids, men med sit venstreben formåede han alligevel at sparke kuglen ind bag hjemmeholdets spanske målmand.

Og gæsternes føring skulle blive fordoblet inden pausefløjt.

Dele Alli fik prikket bolden videre til Son, inden den røg ud over sidelinjen, og målscoreren tog bolden med sig ned mod West Hams mål. Han fik siden spillet Lucas Moura fri foran mål, og så stod det 0-2 efter 43 minutter.

Efter pausen blev det endnu bedre for Mourinho og co.

49 minutter var der spillet, da Serge Aurier slog et indlæg fra højre side. I feltet steg Harry Kane til vejrs, og med et stærkt hovedstød gjorde den engelske landsholdsangriber det til 0-3.

Manuel Pellegrini havde til anden halvegs start sat Michail Antonio på banen, og han gav hjemmeholdet lidt at smile af, da han efter 73 minutter vristede sig fri af Toby Alderweireld og reducerede med et tørt hug.

I det 79. minut blev Christian Eriksen sat på banen i stedet for Dele Alli, der var tydeligt skuffet over sin udskiftning, og danskeren spillede dermed en lille rolle, da Jose Mourinho debuterede med en 2-3-sejr.

For Angelo Ogbonna fik dybt inde i overtiden reduceret yderligere, da han headede et hjørnespark i kassen.

Med sejren rykker Tottenham op på en foreløbig sjetteplads med 17 point. West Ham begynder omvendt at nærme sig nedrykningsstregen.