To sene Forsberg-kasser sikrer flot udgangspunkt for Leipzig

I de allersidste sekunder af mødet mod Benfica reddede Emil Forsberg et enkelt point for RB Leipzig.

I store dele af onsdagens møde med Benfica havde RasenBallsport Leipzig været på hælene.

Først kom værterne bagud, da Benfica-profilen Pizzi efter 20 minutter fik banket en løs bold i kassen til 1-0.

I anden halvleg blev det så endnu værre for Leipzig, da Carlos Vinicius gjorde det til 2-0 - og så havde Julian Nagelsmanns tropper altså travlt.

Heldigvis råder Nagelsmann over svenske Emil Forsberg, der først i det 89. minut reducerede til 1-2 på straffespark, inden han i det sjette overtidsminut bankede bolden i kassen til 2-2 efter oplæg fra kollega Timo Werner, inden kampens dommer kort efter fløjtede af.

Det vigtige point giver dermed Leipzig en føring på tre point ned til henholdsvis Zenit og Lyon, mens Benfica er på fire point.

I sidste runde rejser Leipzig til Frankrig for at møde Lyon, mens Zenit skal til Lissabon for at spille mod Benfica.