Video : Tipsbladet
Premier League

Ljungberg før City-møde: Jeg er forberedt på dårlig stemning

Arsenals midlertidige manager, Freddie Ljungberg, er forberedt på, at der nok skal komme dårlig stemning spillere og fans imellem under kampen mod Manchester City.

Arsenal valgte i slutningen af sidste måned at fyre Unai Emery, efter en horribel sæsonstart for The Gunners. 

Siden da har klublegenden og 'Invincible', Freddie Ljungberg, siddet ved roret i London-klubben. Ljungberg fik en dårlig start på manager-tilværelsen, da Arsenal tabte til Brighton på hjemmebane. I sidste weekend fik svenskeren så sin første sejr, da West Ham blev besejret. 

Læs også:Optakt: Lyngby BK - Silkeborg IF

Ljungberg er dog ganske klar over, at utilfredsheden blandt fansene ulmer under overfladen, og let kan komme til udtryk, hvis kampene ikke går som forventet - og det er han da også særdeles forberedt på før dagens møde med Manchester City. 

- Det er fansenes ret at være sådan. Selvfølgelig vil jeg gerne have, de er med os, og jeg ved, hvor meget det betyder for spillerne. Jeg kan se, når der opstår dårlig stemning, at spillerne går lidt ned, siger Ljungberg til Sky Sports. 

Læs også:AGF har anfører tilbage i truppen

- Men det er noget, jeg vil tale med dem om. De ved det vel allerede, men jeg vil forsøge at forberede dem på hvis og når det det sker. Jeg tror dog, at når man spiller mod City på hjemmebane, så ved fansene, at det vil blive en svær kamp, og så vil de være med os uanset hvad. 

Arsenal og Manchester City brager sammen på Emirates Stadium klokken 17.30. 

Læs også:Jesper Hansen om sin lillebror: Han var jo min største fan

Læs også:Optakt: AC Horsens - SønderjyskE

Læs også:Dagens Double: Schalke tager en hjemmesejr