Video : Tipsbladet
Superliga

Morten Bruun om Mukhtar-farvel: Som en indskiftet ligegyldighed

Det vakte stor begejstring, da Brøndby præsenterede Hany Mukhtar. Det vakte knap så mange følelser, da Brøndby sagde farvel til ham, påpeger fodboldkommentatoren Morten Bruun.

Brøndbys fans var begejstret, da klubbens daværende sportsdirektør Troels Bech præsenterede Hany Mukhtar som ny spiller tilbage i foråret 2017.

Tyskerens spil på banen retfærdiggjorde også hans fornemme modtagelse og var for mange et billede på Alexander Zorniger-æraen. Men langsomt sev luften ud af ballonen.

På sin gode dag var Hany Mukhtar blandt de bedste i Superligaen. Men til sidst i offensivspillerens Brøndby-tid, var der ikke mange af de stunder.

Den oplevelse deler Morten Bruun i en klumme i B.T., hvor han beskriver Hany Mukhtars farvel som ikke værende en elsker søn, der sagde farvel, nærmere en fjern fætter.

- Det var ikke som en superstar. Det var som en indskiftet ligegyldighed. Som en skygge af den spiller, han var engang. Folk klappede og sang hans navn. Men det var af høflighed, lyder det fra Morten Bruun i B.T.

Tyskerens sidste optræden var en indskiftning i Brøndbys seneste kamp mod Hobro, der endte 1-1.

Læs også:Snart kontraktudløb i FCM: Jesper Hansen roses af målmandstræner

Læs også:Stig Tøfting om Bendtner: Desværre ramte jeg rigtig med min påstand

Læs også:AGF-anfører: Vi har ikke opnået noget endnu

Læs også:David Nielsen om AGF-udvikling: Meget mere arbejde, der skal gøres

Læs også:Officielt: David Nielsen forlænger med AGF