Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Double: Leicester spiller sig i finalen i EFL Cuppen

Villa har et godt udgangspunkt efter 1-1 ude i det første opgør. Vi tror dog Leicester tager sig videre.

Spilstop 20.45
Aston Villa - Leicester 2
Odds 1,7 hos Bet365

Spilstop 18.30
Bielefeld - Bochum 1
Odds 1,75 hos Bet365

Samlet Odds: 2,97 hos Bet365

Aston Villa fik et godt resultat hos Leicester da de fik 1-1 med hjem i den første semifinale i EFL Cuppen.. Det var dog Leicester der specielt den sidste time var altdominerende, og Villa der bare stod og forsvarede sig. Der var og er klasseforskel på de to mandskaber. Villa er nærmest hundrede procent afhængig af Grealish, og ser udover ham ikke imponerende ud. 

Leicester har haft det svært den sidste tid mod de gode hold, men er yderst solide når de møde dårligere modstand. Da får de ofte lov at spille på deres præmisser, og så ser de rigtig gode ud. Derudover må værterne også trækkes med fem fravær, mens gæsterne kun har Amartey ude. 

Vi tror Leicester vinder og spiller sig i finalen. 

Bielefeld er på vej til at sikre sig en returbillet til Bundesligaen. I den næstbedste række er de placeret på en førsteplads, mens Bochum er tæt på nedrykningsstregen. Odds 1,75 frister os en del på hjemmesejr.

Værterne har kun tabt to kampe i sæsonen og er yderst stabile. De har det ganske vist med at spille en del kampe uafgjort, men mod et af bundholdene må der være gode chancer for tre point.