Video : Tipsbladet
La Liga

Braithwaite inden El Clasico: Det bliver en utrolig oplevelse

Søndag møder Barcelona og Real Madrid hinanden i El Clasico, og danske Martin Braithwaite glæder sig utrolig meget, siger han.

I et af de største danske skifte nogensinde skiftede Martin Braithwaite for blot få uger siden til den legendariske klub Barcelona.

Siden er det blevet til et indhop i LaLiga mod Eibar, hvor Braithwaite høstede mange roser for en fantastisk første optrædden, og nu glæder det så kamp nummer to i Barcelona-karrieren - og hvilken kamp det er.

Søndag krydser Barcelona og Real Madrid klinger i El Clasico, og der kan danskeren meget vel komme på banen igen.

Læs også:Rasende Vinicius risikerer karantæne: Dommerne dømmer bevidst mod os

Barcelona topper lige nu LaLiga to point foran Real Madrid, og derfor bliver opgøret i weekenden ekstra intenst, og det glæder Martin Braithwaite sig til:

- Det bliver en utrolig oplevelse. Det er den vigtigste kamp, og alle følger med. Der vil være høj intensitet, og jeg vil få en masse ud af at spille i den kamp, siger Braithwaite til Barcelonas hjemmeside, hvor han også fortæller, hvad han husker opgørene mellem de to store klubber for:

Læs også:Braithwaite halter langt efter Messi og Suarez - tjek tallene her

- Jeg husker Ronaldinho, som var ekstraordinær. Jeg husker tydeligt kampen, hvor han gik forbi flere af sine modstandere, scorede og hele stadion klappede af ham.

Kampen mellem Real Madrid og Barcelona spilles på Los Blanocs' hjemmebane i Madrid, og kampen fløjtes i gang søndag kl. 21.00.

Læs også:Celta Vigo henter Mathias Jensen-konkurrent i Barcelona

Læs også:Valencia opruster med transferfri spanier

Læs også:LaLiga og det spanske fodboldforbund med ny aftale mandag