Video : Tipsbladet
1. division

Tidligere Superliga-keeper sat af i 1. divisionsklub: Jeg blev sorteper

Jens Rinke har svært ved at forstå, hvad der skete med kontrakten i Kolding IF.

Jens Rinke har prøvet at være reserve i både SønderjyskE, Silkeborg og FC Vestsjælland.

Derfor var det også en kærkommen mulighed for spilletid, da Kolding IF i 2017 hentede keeperen hjem til den klub, hvor han også stod på mål fra 2009 til 2011.

Men efter 115 kampe for den sydjyske klub sluttede samarbejdet brat denne vinter, fortæller Jens Rinke til Spillerforeningens hjemmeside.

Læs også:Ikke kun i Århus: 1. divisionskamp rykkes på grund af banen

Han gik fra at være fast mand til pludselig at være til overs.

- Det var mærkeligt at komme til træning til sidst. Den der uvished. De andre fik ændret deres aftaler, og jeg stod lidt som sorteper. Så jeg har været super ærgerlig over min exit, siger målmanden, der var med til at føre Kolding IF op i NordicBet Ligaen.

Han træner nu med i SønderjyskE, men det ligger ikke fast, hvor længe han kan blive der, eller hvad der i det hele taget skal ske.

Læs også:OB henter talentfuld keeper til akademiet

Mest af alt ærgrer han sig over måden, det sluttede i Kolding.

- På et eller andet punkt blev jeg presset ud. For der var ikke plads til mig, og min eksisterende aftale, hvor jeg var ansat som bibeskæftiget, gjorde jo, at jeg ikke kunne træne på det tidspunkt, som alle andre skulle træne, fortæller Rinke, der også har et civilt arbejde som lærer ved siden af fodboldlivet.

Den 29-årige målvogter nåede 17 kampe i 1. division i efteråret. Her lukkede han 28 mål ind men holdt buret rent tre gange. Oprykkerne ligger på en flot fjerdeplads i rækken.

Læs også:Udlejet AGF'er med kontraktudløb: Jeg holder alle muligheder åbne

Læs også:Gammel kending træner med i SønderjyskE: Vi tager med glæde imod hjælpen

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub