Video : Tipsbladet
Superliga

Krisen rammer: Selskabet bag FCK suspenderer forventningerne til 2020

Parken Sport & Entertainment suspenderer forventningerne til 2020.

De havde forventet et resultat før skat på mellem 0 og 20 millioner kroner i 2020 og med en omsætning på 900 til 950 millioner kroner, men Parken Sport & Entertainment suspenderer nu sine forventninger til 2020.

Det oplyser PSE i en selskabsmeddelelse.

Læs også:NordicBet Liga-klub har fået tilført millioner

Det er Covid-19-pandemien, der påvirker Parken Sport & Entertainments finansielle resultater negativt. Også selv om, der er taget tiltag for at afbøde effekterne.

Selskabet havde ellers gode resultater i både januar og februar, fremgår det af selskabsmeddelelsen, men viruspandemien har selvsagt sat Danmark og det meste af Europa i stå.

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Liverpool forhandler om fransk U21-landsholdsspiller

- Henset til den usikkerhed, der fortsat er forbundet med, hvornår koncernen kan genoptage sine aktiviteter i sædvanligt omfang, er PARKEN Sport & Entertainment ikke på nuværende tidspunkt i stand til at vurdere, hvor stor effekten af de nuværende nedlukningstiltag vil blive på koncernens resultat for 2020, skriver selskabet i selskabsmeddelelsen.

Meget af omsætningen i PSE kommer fra Lalandia, men Lalandia er lukket ned til og med søndag den 29. marts. Og måske bliver det endnu længere tid, hvis restriktioner fra den danske regering fortsætter i kampen mod Covid-19.

Læs også:Fredagens rygtebørs: United sætter prislab på Pogba

Læs også:Medie: Barcelona køber brasiliansk stortalent

Læs også:Kamil Wilczek er gået i stå: Vi tror stadig på ham