Video : Tipsbladet
Ligue 1

Tidligere Liverpool-stjerne overvejer comeback: Jeg mangler fire mål

38-årige Djibril Cissé overvejer et opsigtsvækkende comeback. Han vil tilføje mindst fire mål mere til samlingen.

Den tidligere Liverpool-angriber Djibril Cissé kan gøre et opsigtsvækkende comeback i en alder af 38.

I 2017 valgte franskmanden at satse på en karriere som DJ, og derfor droslede han ned for fodbolden og spillede sideløbende med musikken for den schweiziske 3. divisionsklub Yverdon-Sport FC. Nu er han klar til at genoptage karrieren for fuld udblæsning, og Djibril Cissé er en mand med en mission.

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Chelsea meget tæt på Manchester United-spiller

Angriberen har optrådt 209 gange i Ligue 1, og han står noteret for 96 mål. Han vil score yderligere fire kasser og nå en imponerende milepæl.

- I starten var det lidt en joke, men nu er det blevet et reelt ønske. Jeg har altid sagt, at det vil være specielt at nå 100 mål, og det forstyrrer mig, at jeg kun er fire mål fra. Hvis det ikke lykkes, så har jeg i det mindste forsøgt. Men indtil jeg har givet det et forsøg, kan jeg ikke slippe det, siger Djibril Cissé til L'Equipe.

Læs også:Trist eller på toppen: Hvem står stærkest i de otte Superliga-kampe?

Djibril Cissé scorede de fleste af sine mål i fransk fodbold for AJ Auxerre, der ikke længere spiller i den bedste række. Angriberen tørnede også ud for Olympique Marseille og Bastia.

De fleste husker Djibril Cissé for de mange farverige frisuerer og ikke mindst for hans tid i Liverpool FC, hvor han blandt andet var med til at vinde Champions League-trofæet i 2005. Franskmanden spillede 35 minutter i den mindeværdige finalesejr over AC Milan.

Djibril Cissés seneste Champions League-optræden var i øvrigt mod FC København. I 2010 var han anfører for det Panathinaikos-mandskab, der tabte 1-3 i Parken. Han lavede selvmål efter 73 minutter. 

Læs også:Transferkongerne: En af Superligaens oversete succeshistorier

Læs også:Transferkongerne: Topscorer-ilden blev tændt i Silkeborg

Læs også:Kees Luijckx afslører: Ajax-spiller lovede os penge for sejr