Video : Tipsbladet
Spil

Spilforslag til Bundesligaen: Nervepirrende kampe for flere tophold

Udvalgte spilforslag til den bedste tyske række er klar.

Vi er klar til endnu en runde med Bundesliga-fodbold.

Lørdag kl 15.30
Mönchengladbach – Leverkusen
Over 3,0 mål (Asian)
1,75 @Unibet

Både Mönchengladbach og Leverkusen viste klassen i genåbningen af Bundesligaen. Mönchengladbach hentede en sikker 3-1-sejr ude over Frankfurt, og Leverkusen knuste mandag aften Werder Bremen uden med 4-1.

Skarpheden for begge mandskaber er det bestemt, og det kan meget vel fortsætte i deres indbyrdes møde lørdag.

Der har således været mindst tre mål i Leverkusen 13 af 14 Leverkusen-udekampe mod hold fra top-6 og mindst fire scoringer i 11 af 20 Leverkusen-udekampe i det hele taget.
Der har været mindst tre scoringer i syv af Mönchengladbach seneste otte Bundesliga-kampe, og begge hold har scoret i holdets seneste otte kampe. Det lugter af mål.

Lørdag kl 15.30
Paderborn – Hoffenheim
2
2.12 @Unibet

Paderborn hentede et point ude i bundekampen mod Düsseldorf, men det ændrer ikke på, at kniven fortsat er på struben i forhold til at overleve i ligaen. Der er nemlig fortsat seks point op til netop Düsseldorf på playoff-pladsen som nummer 16 i tabellen.

Hjemme på Benteler-Arena er det blevet til fornærmende ringe syv point i hele sæsonen – altså bare to sejre, en uafgjort og hele 10 nederlag.

Hoffenheim løb ind i et skidt 0-3-nederlag mod Hertha Berlin og mistede et skridt i håbet om at rykke helt tæt på 6. pladsen, der giver adgang til Europa League-kvalifikationen. Det er blevet til kun tre nederlag på udebane i sæsonen, og mod hold fra ”bund 6” har holdet altså scoret seks sejre af otte mulige.

Lørdag 15.30
Wolfsburg – Dortmund
2
1,72 @Danske Spil

Dortmund-maskinen gjorde det relativt nemt af med Schalke 04 i lokalopgøret i lørdags, hvor en knusende sikker 4-0-sejr blev resultatet, så presset på Bayern München i toppen af rækken blev holdt inden næste uge topbrag mellem de to førerhold.

Wolfsburg kom perfekt fra start med en 2-1-sejr ude over Augsburg, hvilket betyder, at Wolfsburg kravlede helt frem som nummer seks.

Det til trods har Wolfsburg altså kun vundet fire hjemmekampe i sæsonen og blot scoret 16 mål i 12 kampe, og det kan blive voldsomt svært at holde Dortmunds livlige offensiv fra fadet.

Søndag 15.30
Mainz – Leipzig
2 (asian -1,0)
1,7 @Bet365

Mainz præsterede et flot comeback og vendte 0-2 til 2-2 i udekampen mod FC Köln. Der er dog fortsat kun fire point ned til playoff-pladsen, så risikoen for nedryknings truer endnu.

En af hovedårsager til, at Mainz ligger i den tunge ende er et utroligt gavmildt forsvar. Hele 55 mål er lukket ind i 26 kampe – det har kun et andet hold i hele ligaen præsteret ringere.

Nu kommer der et revanchelystent Leipzig-hold der tabte point hjemme mod Freiburg og dermed nu har syv point op til Bayern på førstepladsen. Der ikke plads til flere fejl, hvis de skal tilbage i mesterskabskampen.
Derfor bør der heller ikke overlades noget til tilfældighederne, hvis Leipzig kommer foran med et mål. Sejren skal sikres, og er skarpheden blot lidt bedre end mod Freiburg – så kommer Leipzig til at gøre ondt på hjemmeholdet.