Bedst og værst: Fenger fortsatte imponerende takter i Lyngby

Troels Kløve, 1-1 (41.)
Sander Svendsen, 1-2 (58.)

Kampens bedste

Lyngby Boldklub (Rezan Corlu)
Rezan Corlu har været rigtig god for Lyngby i indeværende sæson, og også mod OB viste han, hvorfor Brøndby gerne vil beholde den offensive midtbanespiller i næste sæson. Corlu var særligt god i første halvleg, hvor han bragte hjemmeholdet i front med et flot langskud, der var uden for Oliver Christensens rækkevide, men han var desuden tæt på en anden scoring i flere omgange. Det var først og fremmest ham, der havde idéerne for hjemmeholdet, selv om luften gik en lille smule af ballonen efter pausen.

Patrick Da Silva skal også nævnes efter en flot indsats.

OB (Max Fenger)
Det er ikke mange kampe siden, at Max Fenger fik sin førsteholdsdebut for OB, men angriberen har taget nogle enorme skridt i de seneste kampe, og det var helt fortjent, at Fenger igen startede mod Lyngby. Her var han med til, at OB fik kæmpet sig tilbage i opgøret med en enorm arbejdsindsats og et stærkt oplæg, og Fenger kan med rette forvente, at han også er at finde i startopstillingen næste mandag, hvor det omvendte opgør mod Lyngby venter.

Kampens værste

Lyngby fik en forrygende start på opgøret og kom tidligt foran, men OB fik kæmpet sig tilbage i kampen. Mod slutningen af første halvleg og i en lille halv time i anden halvleg var fynboerne det bedste hold, og det var også i denne periode, at man fik scoret til både 1-1 og 1-2. Ved 1-2-scoringen så Lyngbys Mathias Geertsen ikke godt ud, og han blev også udskiftet i løbet af anden halvleg efter en knap så tilfredsstillende præstation.

Kampens detalje

Max Fenger var rigtig god, selv om den unge angriber ikke kunne komme på måltavlen, men det var til gengæld genialt, hvad han præsterede ved 1-2-scoringen. Efter et godt dybdeløb fik han overrumplet Lyngby-forsvaret, og så kunne Sander Svendsen uden problemer sparke opgørets tredje scoring i mål. Flot assist af 18-årige Fenger.