Video : Tipsbladet
Generelle

Medier: Göztepe vil have Mikkel Kirkeskov

Den tidligere AGF- og OB-spiller kan være på vej til Tyrkiet.

Mikkel Kirkeskov har haft stor succes i Polen, siden han skiftede til Piast Gliwice i 2018, og den tidligere Superliga-spiller står noteret for 85 kampe for den polske klub. Nu kan danskeren dog være på vej videre i karrieren.

Ifølge flere tyrkiske medier – heriblandt Hurriyet og Haberturk – er Mikkel Kirkeskov et varmt emne i Göztepe, der er på udkig efter en ny venstre back, da førstevalget Berkan Emir har forladt klubben på en fri transfer.

Den 28-årige dansker skulle ifølge medierne allerede have mødtes med Göztepe, og klubben skulle have fremlagt et tilbud, som de i øjeblikket venter svar på.

Göztepe har netop sagt farvel til den tidligere Brøndby-bomber Kamil Wilczek, der er skiftet til FC København, og nogle af de penge, der er tjent her, kan altså blive investeret i en anden tidligere Superliga-spiller. 

Samtidig skulle tyrkerne være interesserede i målmanden Fabri fra Fulham. 

Mikkel Kirkeskov har tidligere spillet for både AGF og OB i Superligaen, hvor han står noteret for 102 kampe. Derudover har venstrebacken været et smut forbi norsk fodbold og spille for Aalesunds FK.