Video : Tipsbladet
1. division

Hobro lejer forsvarsspiller i Malmö FF

Hobro bekræfter nu, at de får glæde af Hugo Andersson i hele den kommende sæson.

Hugo Andersson spillede med for Hobro IK i en testkamp mod AC Horsens i weekenden, og nu er den svenske forsvarsspiller også på plads hos Superliga-nedrykkerne.

Himmerlændingene henter således den 21-årige stopper på en etårig lejeaftale fra Malmö FF. Det bekræfter Hobro i en pressemeddelelse tirsdag. 

Læs også:Viborg jagter oprykning til Superligaen: Alt andet vil være uambitiøst

Sidste sommer lejede Hobro IK også en stopper i Malmö FF i form af Anel Ahmedhodzic, og det var en stor succes, indtil svenskerne kaldte ham tilbage efter et halvt år. Sportschef Jens Hammer Sørensen håber på, at denne aftale også bliver en succes.    

- Vi har før haft succes med at leje en ung stopper i Malmö FF og det prøver vi igen. Hugo har imponeret os til træning og i kamp og det er tydeligt at han har nogle store kvaliteter, som vi kan få gavn af. Hugo er en spændende ung spiller, med et godt potentiale, som vi kan være med til at videreudvikle, ligesom tilfældet med Anel Ahmedhodzic, siger Jens Hammer Sørensen ifølge pressemeddelelsen.

Læs også:Hobro siger farvel til endnu en spiller

I Hobro har man denne sommer sagt farvel til både Rasmus Minor og Brandon Onkony, og de har derfor været på udkig efter en ny forsvarsmakker til Simon Jakobsen. Og det har de altså muligvis fundet i Hugo Andersson. 

Andersson har spillet fire kampe for det svenske U21-landshold. Tidligere har han været udlejet til Trelleborgs i den næstbedste svenske række, Superettan. 

Læs også:Hobro forlænger med klubmanden Brix-Damborg

Læs også:Færdig i Hobro: Sidste aktion var et rødt kort