Video : Tipsbladet
Premier League

Joachim Andersen forklarer udleje: Træneren og jeg er ikke et supergodt match

Den danske midtstopper skulle væk fra Lyon, fordi han og cheftræner Rudi Garcia ikke passer godt sammen, og træneren ikke bruger Andersen.

I sommeren 2019 gjorde Lyon Joachim Andersen til den dyrest handlede danske fodboldspiller i historien. Han fik dog kun én sæson i Frankrig i første omgang, inden han mandag blev udlejet til Fulham. Over for TV2 Sport forklarer Andersen, at skiftet skyldtes, at han får for lidt spilletid under Lyons træner.

Det er Rudi Garcia, der har ansvaret i klubben. Det har han haft siden oktober, og mens Andersen var fast mand til at begynde med, gled han gradvist ud af startopstillingen.

Læs også:Liste: Disse PL-klubber brugte flest og færrest penge i transfervinduet

- Træneren og jeg er ikke et supergodt match. Han har valgt ikke at bruge mig. Så nu må vi se, om han stadig er der næste år, så jeg forhåbentlig kan komme tilbage til Lyon i en stærkere udgave, siger Joachim Andersen til TV2 Sport.

Med sit skifte bytter den danske midtstopper Ligue 1 ud med Premier League, men også en Champions League-semifinalist ud med en oprykker. Fulham har endda fået en svær start på tilværelsen i den bedste række med 0 point for fire spillerunder.

Læs også:Officielt: Joachim Andersen på plads hos Premier League-oprykker

Ikke desto mindre glæder Andersen sig over sin lejeaftale.

- Jeg er virkelig glad for dette skifte. Jeg ser frem til at spille i Premier League og spille for en dejlig klub som Fulham. Det er en liga, jeg har fulgt, siden jeg var barn, og det er en stor, stor drøm at spille i Premier League, så jeg ser frem til det, sagde han ved præsentationen mandag.

Fulham har lejet Joachim Andersen for resten af sæsonen.

Læs også:Medie: Premier League-klub lurer på Danmarks dyreste spiller

Læs også:Serie A-klub forhander om Joachim Andersen - men Wass' klub lurer også

Læs også:Avis: Ronnie Schwartz-skifte er faldet til jorden