Video : Tipsbladet
Benelux

Thorup forstår rasende Mæhle: Der kommer ikke til at mangle bejlere

Joakim Mæhle er sur og skuffet over ledelsen i Genk. Klubbens cheftræner, Jess Thorup, kan godt sætte sig ind i backens frustrationer, men forventer ikke, at det bliver et problem at finde en anden køber til Mæhle.

Joakim Mæhle var tæt på at skifte til Olympique Marseille i det forgangne transfervindue, men Genk sagde nej i sidste øjeblik. Det luftede han i går sin frustration over, og det kan hans danske cheftræner, Jess Thorup, godt sætte sig ind i, siger han til TV2 Sport.

Ifølge Mæhle var Genk og Marseille blevet enige om en pris på 12-13 millioner euro, men i 11. time ville Genk have en ekstra betaling. Det ville Marseille ikke være med til, så det ellers store skifte faldt igennem for den danske back.

Læs også:Hjulmand roser dansk back: Han fyrede den af

- Da jeg skrev under på en ny kontrakt, lovede de, at hvis der skete noget ekstraordinært inden sommeren 2021, og jeg gerne ville den mulighed, så skulle vi arbejde på det. Så de har siddet og løjet mig og min familie lige op i hovedet. Det er jeg utrolig skuffet over, sagde Joakim Mæhle.

- Så Genk mistede Marseilles tillid og min tillid ved at gøre det på den måde.

Jess Thorup er som cheftræner fanget som en lus mellem to negle: hensynet til sin spiller, der er en profil på holdet, og hensynet til sin arbejdsgiver. Han vælger da også den diplomatiske tilgang til miseren.

Læs også:Joakim Mæhle raser over Genk: De har løjet mig lige op i hovedet

- Det var en kæmpe mulighed for Joakim, men det er ikke første gang, at der har været noget. Han har været rygtet til Premier League og andre steder, så det er ikke fordi, at Joakim kommer til mangle bejlere.

- Men det er klart, at når det er så tæt på, at sådan noget braser sammen, så er det altid hårdt, siger Jess Thorup til TV2 Sport.

Der går dog en lille uges tid, før Jess Thorup og Joakim Mæhle får mulighed for at tale om tingene ansigt til ansigt. Backen er udtaget til det danske landshold, der spiller mod Island søndag og England onsdag, begge i Nations League.

Læs også:Marseille sure på Genk over misset Mæhle-transfer: Aldrig set noget lignende

Læs også:Målscorer Mæhle håber på genvalg: Jeg vil gøre mit

Læs også:Karakterer: Debutant stjal showet i storsejr