Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Vakler Wanderers igen?

Der er fortsat én klub i den engelske The Championship, som endnu ikke har taget ét eneste point, og tirsdag aften tager de imod Premier League nedrykkerne fra Watford

Tirsdag 20.45
Wycombe - Watford
(asian handicap +1) 1
Odds 1.94 @Mrgreen.com

Syv kampe. Nul point. Det skulle have været en fed oplevelse for Wycombe Wanderers at rykke i The Championship for første gang, men indtil videre har det været et mareridt. Skulle man tro. Efter sigende skulle humøret dog fortsat være ganske godt i truppen, eftersom man aldrig selv satte næsen op efter, at det ville blive andet end svært.

De har dog kredset om det første point tilpas mange gange nu til, at det på et tidspunkt vil lykkes. Det siger logikken ganske enkelt. Det bliver ikke nødvendigvis her, men jeg tager chancen på det med lidt gardering. Vinder Watford med ét mål, får vi indskuddet retur.

Wycombes seneste tre nederlag var med ét overskydende mål. De førte mod Millwall, men tabte 2-1. Mod topholdet Reading tabte de 1-0 på udebane, et enligt mål sat ind efter pausen. I lørdags spillede de ude mod Premier League-nedrykkerne fra Norwich og tabte igen 2-1, denne gang på en scoring i tillægstiden.

Som sagt; lige ved og næsten.

Watford har spillet fem udekampe i denne sæson. Kun én gav sejr i ordinær spilletid, og den lød på 1-0. Derfor ovennævnte satsning.

FIND OGSÅ DAGLIGE SPILFORSLAG PÅ: WWW.SPILFIDUSER.DK