Spanien og Holland deler i tempofyldt affære

Uden tilskuere og point på spil leverede Holland og Spanien alligevel en seværdig kamp i Amsterdam.

En testkamp uden tilskuere kan godt blive en noget tam omgang, men både Spanien og Holland havde i sinde at få det maksimale ud af de 90 minutters møde i Amsterdam onsdag aften.

Der blev leveret både flot spil og hårde tacklinger i opgøret, som endte 1-1.

Spanierne dominerede kampen før pausen. Det pasningsstærke mandskab flyttede bolden fint rundt og kom frem til en del afslutninger, men hollænderne havde sværere ved at skabe chancer.

Efter 19 minutter udmøntede det sig i en føring, da Sergio Canales gjorde det tik 1-0 på oplæg fra en velspillende Álvaro Morata.

Den spanske landstræner, Luis Enrique, havde valgt at starte med store profiler som Sergio Ramos, Sergio Busquets, David De Gea og Ferran Torres på bænken.

Kvaliteten var dog stadig høj før pausen, selv om Frank de Boer på modsatte trænerbænk havde bragt sit tungeste kavaleri fra start.

Den hollandske træner foretog fire udskiftninger i pausen, og det satte mere skub i hjemmeholdet.

Allerede efter to minutter blev Manchester Uniteds Donny van de Beek spillet fri i feltet, og så kunne han let udligne.

Holland kom bedre med i kampen, men det var varede kun ti minutter. Så havde gæsterne grebet fat om bolden og initiativet igen.

Både Koke og Marco Asensio var tæt på at genetablere den spanske føring, inden uret havde rundet en time.

Holland kom dog også til sine chancer, og Memphis Depay burde have gjort det til 2-1 midtvejs i halvlegen.

Han blev spillet fri midt i feltet og kunne endda lægge bolden til rette, men Unai Simon dykkede lynhurtigt ned og leverede en stor redning.

Trods gode muligheder i begge ender kom der ikke flere scoringer i en ellers underholdende kamp.

Scoringer kom der også i flere af aftenens andre testkampe.

Portugal uddelte smæk til lilleputten Andorra, som blev dukket med 7-0, mens Italien nedlagde Estland med 4-0.

Danmarks Nations League-modstander Belgien var nede 0-1 hjemme mod Schweiz, men på to scoringer af Michy Batshuayi efter pausen endte det med en hjemmesejr på 2-1.

Tyskland tog en snæver 1-0-sejr mod Tjekkiet, mens Polen slog Ukraine 2-0.