Video : Tipsbladet
Premier League

Liverpools skadeskrise fortsætter: Anføreren udgik med en skade

Liverpool har ikke været heldig med skader i denne sæson, og senest måtte Jordan Henderson forlade banen med en skade.

Den engelske landsholdstræner, Gareth Southgate, kunne efter Nations League-kampen mod Belgien søndag aften afsløre, at han måtte udskifte Jordan Henderson i pausen på grund af en skade.

Liverpool FC-katajnen er den seneste profil til at indtage lazarettet i klubben, der efterhånden tæller et halvt hold.

Ved pressekonferencen efter kampen bekræftede Sotuhgate, at Henderson ikke var i stand til at spille anden halvleg, men han var ikke bekendt med skadens omfang.

Læs også:Hjulmand før Belgien-kamp: Kigger på hvad jeg kan gøre bedre

Jordan Henderson er en vigtig brik for Jürgen Klopp, og derfor vil det være et slag at skulle undvære ham. Men Jordan Henderson er ikke den eneste, der er blevet skadet i landsholds-sammenhæng da også Andy Robertson måtte udgå af Skotlands sejr over Serbien i torsdags.

Jürgen Klopp må rive sig i håret, da det netop så ud til, at han havde fået Jordan Henderson op i gear, efter han missede en stor del af optakten, og derfor er blevet doseret rigeligt i denne sæson for at undgå, at skaden blussede op igen.

I forvejen må Klopp alleree undvære Virgil van Dijk og Joe Gomez i flere måneder på grund af knæskader, og Trent Alexander-Arnold er heller ikke kampklar. Dermed ser det ud til, at han skal opfinde et helt nyt forsvar, når Liverpool møder Leciester efter landskampspausen.

Læs også:Simon Kjær efter Island-sejr: Det var ikke særligt godt

Og for at det ikke skal være løgn, så er stjernangriberen Mohamed Salah ramt af coronavirussen og i karantæne, men han skulle eftersigende ikke udvise symptomer på sygdom, og han kan derfor være klar til de efterfølgende kampe.

Thiago Alcantara og Alex Oxlade-Chamberlain forventes heller ikke klar mod Leicester, men til gengæld regner Liverpool med, at Fabinho er klar igen.

Liverpool indtager tredjepladsen i Premier League - et point efter Leicester inde braget på Anfield. Forsvaret har dog ikke set godt ud denne sæson, da de har indkasseret næst flest (16 mål) i hele Premier League - kun overgået af Leeds (17 mål).

Læs også:Hamrén varmer sig ved islandsk modsvar på EM-skuffelse

Læs også:Se her: Belgien tæver England - helt skarpe til finalen mod Danmark

Læs også:Træt Delaney: Vi havde ikke kræfterne i anden halvleg