Video : Tipsbladet
Superliga

Bo Henriksen om gammel Randers-klage: Det er vanvittigt

Bo Henriksen forstår ikke, at Randers gad bruge tid på at klage over AC Horsens' startopstilling i foråret, siger han til Ekstra Bladet.

I foråret valgte Randers FC at klage over AC Horsens, efter at de to mandskaber havde spillet mod hinanden, og den klage har i de seneste dage floreret på de sociale medier, hvor flere er uforstående over for klagen.

Der er nemlig ikke tale om en klage, som man ser ofte i dansk fodbold.

Randers FC klagede over, at AC Horsens havde opgivet en forkert startformation til kampen. Ifølge kronjyderne spillede en Horsens-spiller således i angrebet, selvom han var oplyst som midtbanespiller, mens en angriber spillede på midtbanen.

Over for Ekstra Bladet afviser Bo Henriksen dog, at det var tilfældet.

- Jeg synes, det er vanvittigt, at der overhovedet er kommet en sag ud af det for det første, og for det andet er det utroligt, at Søren gider at bruge energi og tid på det, når de vandt kampen 2-1, og vi indgav den rigtige formation, men lad nu det ligge, siger Bo Henriksen nu til Ekstra Bladet.

Af Disciplinærinstansens kendelse fremgår det, at AC Horsens begrundede situationen med, at de to spillere skulle bytte plads undervejs, og at “selvom man er træner, kan man jo ikke fortælle spillerne nøjagtigt hvor de skal løbe hen”.

Klagen blev også afvist af Disciplinærinstansen. 

- Efter en samlet vurdering finder Fodboldens Disciplinærinstans ikke grundlag for, at AC Horsens urigtigt har rubriceret spillerne svarende til udgangspunktet for deres respektive startpositioner på banen, skriver Disciplinærinstansen i kendelsen.