1. division

Silkeborg IF smed tre føringer mod FC Helsingør

Silkeborg IF var tæt på sejren, men i slutminutterne dukkede Jeppe Kjær op.

Silkeborg IF skulle forsøge at holde snor i Viborg FF i toppen af 1. division med en sejr over FC Helsingør lørdag eftermiddag, men sådan gik det ikke.

I stedet sluttede det i en pointdeling i Silkeborg, hvor der blev scoret seks mål.

Tre af de seks mål blev sat ind før pausen, og to af dem i løbet af de første seks minutter. Mads Kaalund bragte efter blot tre minutter værterne foran med en sikker afslutning, men tre minutter senere kom udligningen fra FC Helsingør-spilleren Jonas Henriksen efter et hjørnespark.

Silkeborg IF gik dog til pause med en føring, efter at Anders Klynge sendte bolden i kassen efter et godt kontraangreb i første halvlegs døende minutter.

I anden halvleg formåede FC Helsingør dog igen at svare igen, da målræven Jeppe Kjær dukkede op og sendte kuglen i mål efter 72 minutter.

Mål kom der dog flere af.

I det 87. minut scorede Sebastian Jørgensen nemlig sit sjette sæsonmål, og så så det ud til, at Superliga-nedrykkerne ville tage de tre point. Men i sidste ende sluttede det alligevel uafgjort, efter at Jeppe Kjær dukkede op i overtiden og scorede sit andet mål i kampen.

Silkeborg IF er fortsat på andenpladsen i 1. division med 25 point og fem point op til Viborg FF på førstepladsen. FC Helsingør er nummer seks med 17 point.

Vendsyssels nedtur fortsætter
Forudsen Silkeborg IF og FC Helsingør var Hvidovre og Vendsyssel FF i aktion på førstnævntes hjemmebane.

Her fortsatte Vendsyssels nedtur, da de tabte deres tredje kamp i træk, og de har nu ikke vundet en kamp i knap to måneder. Deres seneste sejr var tilbage i september mod Kolding IF, og de er nu nummer 11 i 1. division.

Hvidovre vandt kampen 2-0 på mål af Ahmed Iljazovski og Kim Aabech, mens Lasse Steffensen blev udvist for Vendsyssel FF.