Video : Tipsbladet
Superliga

Var det 3-5-2 eller 4-3-3 mod SønderjyskE? Thorup er selv i tvivl

SønderjyskE havde svært ved at se, at FCK skulle have stillet op i den meldte 3-5-2-opstilling, og Jess Thorup selv kan ikke sætte en præcis talkombination på.

Da FC København offentliggjorde deres startopstilling i søndagens kamp mod SønderjyskE var det med en 3-5-2-formation, men da kampen gik i gang lignede det mere, at holdet spillede en variant af en 4-3-3.

Derfor har sønderjydernes cheftræner Glen Riddersholm også slået fast efterfølgende, at det er noget, som vil blive indberettet af principielle årsager. Senest har der været en lignende sag, hvor Randers har klaget over en AC Horsens-formation.

Hos FC København er cheftræner Jess Thorup ikke helt til at vriste et klart svar ud af, da han blev interviewet af TV3+ efter klubbens sejr på 3-1 over SønderjyskE, hvor han endda kom op med en helt tredje mulighed.

Læs også:Thorup fnyser af Glen: Han må jo have behov for at søge undskyldninger

- Det kommer an på om vi har bolden eller ikke har den - og hvor er bolden henne, og hvor er presset. Hvis jeg skal sætte tal på, så kunne udgangspunktet være 4-4-2 måske. Du kan kalde Pep (Biel red.), er han angriber eller 10'er? Falsk 9'er, hvad er han, siger han med et smil og fortsætter:

- Du kan jo kalde det mange formationer. Vi kan jo være i tvivl om, hvad vi ser. Men det vigtigste for mig - og det har jeg også sagt til spillerne - er, at vi stoppe diskussionen om vi spiller det ene eller det andet system, men mere de principper, som vi spiller efter. Der så jeg nogle rigtig gode af slagsen i dag, lyder det fra Jess Thorup.

Med de tre point er det desuden også den første sejr i Superligaen som FCK-cheftræner for Thorup.

Læs også:TV-station: Hvad skal vi undskylde for, Zanka?

Deres næste opgave i landets bedste række er mod AC Horsens.

Læs også:Zanka nægtede interview: Ikke før han siger undskyld

Læs også:Jess Thorup glæder sig til tæt samarbejde med Peter Christiansen

Læs også:SønderjyskE vil indberette FC København