Hårdt kæmpende West Brom stjal point fra Liverpool

West Bromwich var presset langt tilbage det meste af opgøret, men endte med at få 1-1 med fra Anfield og Liverpool.

Et hold fra toppen og et hold fra bunden af Premier League mødtes søndag aften på Anfield, og fra første fløjt var det tydeligt at se, at det er Liverpool, der hører til blandt rækkens bedste.

Ovenpå et tungt Liverpool-pres gjorde Sadio Mané det således til 1-0 efter 12 minutter.

Joel Matip fandt kantspilleren i West Brom-feltet med en flot stikning, og efter en mindst lige så flot nedtagning kunne Mané sparke hjemmeholdet sikkert i front.

Selvsamme Mané fik en fin mulighed efter 21 minutter, hvor han kom først på et indlæg fra Jordan Henderson, men headede snært forbi West Brom-målet. Kort efter var han heller ikke langt fra at styre et Alexander-Arnold-indlæg i nettet.

Det blev dog ved 1-0 indtil pausen.

Allerede mindre end et minut inde i anden halvleg fik Henderson fra distancen sendt en fin afslutning mod mål, men forsøget gik en meters penge forbi stolpen.

Efter en lille time måtte hjemmeholdets Matip udgå med en skade, og Rhys Williams blev skiftet ind i stedet.

Efter 72 minutter spillede West Bromwich sig frem til sin første chance i opgøret, da en lang bold i dybden gav Karlan Grant mulighed for at udligne. Alisson var dog kommet godt ud af sit bur og fik reddet den heller ikke prangende afslutning.

1-1 blev det til gengæld 82 minutter inde i opgøret. En fejl af Curtis Jones førte til, at gæsterne fik et hjørnespark, og det gav indskiftede Matheus Pereira mulighed for at slå et indlæg ind til Semi Ajayi. Han headede perfekt til bolden, og via den ene stolpe blev Alisson passeret.

I de døende minutter lykkedes det ikke Jürgen Klopps tropper at score igen, selvom Roberto Firmino var tæt på, så opgøret sluttede med et point til begge mandskaber.

Liverpool er dog fortsat i front af Premier League og har 32 point for 15 kampe, mens West Bromwich stadig er under nedrykningsstregen med blot otte point i 15 kampe.