Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: FC Nordsjælland er tæt på at blive solgt til udenlandsk investor

FC Nordsjælland er angiveligt tæt på at få flere ejere.

Superliga-klubben FC Nordsjælland kan snart komme på andre hænder.

Det er bold.dk, der skriver, at FC Nordsjælland er tæt på at blive solgt til en udenlandsk ejer. Også B.T. bringer historien.

Klubben er aktuelt ejet af engelske Tom Vernon, der også ejer det ghanesiske akademi Right to Dream. Han er ved at sælge klubben, og ifølge B.T. handler det om, at den udenlandske ejer har valgt at lægge penge i Vernons model.

Selv vil den nuværende ejer ikke kommentere meget.

Læs også:FCN-spiller skubber kontraktsnak til efter sæsonen

- Jeg kan ikke sige noget om det konkrete rygte, du præsenterer mig for. Men det, jeg kan sige, er, at FC Nordsjælland i 2020 oplevede enorm interesse fra investorer flere steder fra, siger Tom Vernon til bold.dk.

Tom Vernon ejer over 96 procent af aktierne i fodboldklubben, efter han i sommer købte flere andre investorer ud. Englænderen var en del af en kreds, der i 2015 købte FC Nordsjælland.

Hans projekt Right to Dream har tidligere arbejdet tæt sammen med Manchester City, og den engelske klub er særdeles aggressiv lige for tiden i opkøb af klubber rundt om i verden. Lige nu har City-samarbejdet rundet 10 klubber.

Læs også:"Gaxe" bliver sportschef i 1. divisionsklub

FC Nordsjælland har de sidste par år taget store skridt og fået solgt spillere til udlandet, der har leveret fra dag et. Både Mikkel Damsgaard og Mohammed Kudus viser sig godt frem, mens de næste også er på vej. Kamaldeen Sulemana er en spiller, der kommer til at koste mange millioner kroner.

Fra bold.dk fremgår det, at der er indkaldt til møde tirsdag i nætse uge. Og planen er her, at man vil oplyse om ejerskiftet.

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2021

Læs også:Transfersnak med "CV": På denne front sker der noget på et tidspunkt