Video : Tipsbladet
Skandinavien

Lindegaard: Først nu ser jeg et fundament, som holdet kan stå på

Den tidligere danske landsholdsmålmand skal spille i den næstbedste svenske række i denne sæson, men han mener, at Helsingborgs IF står godt i forhold til at rykke op og etablere sig.

Det har ikke kørt på skinner for den svenske klub Helsingborgs IF de senere år, men danske Anders Lindegaard tror på, at der er bedre tider på vej for den svenske klub.

Lindegaard, 36 år, fortæller i et interview med HD.se, at fremtiden er lys, selv om klubben netop er rykket ud af Allsvenskan.

Læs også:Anders Lindegaard bliver i traditionsklub trods nedrykning

Han ser nemlig, at der bliver taget de rigtige beslutninger, der er med til at sikre Helsingborgs IF succes på den lange bane.

- Vi har brug for kontinuitet, og de mange tiltag, som klubben har lavet med samarbejdsklubber og sådan, er det rigtige at gøre. Ambitionen om at vi skal være mere synlig i Helsingborg er helt rigtig, siger den danske keeper til HD.se og forklarer:

Læs også:Tidligere Brøndby-spiller i spil til nyt trænerjob

- I de år, jeg har været her, er det først nu, jeg ser et fundament, som holdet kan stå på og bygge videre på. Det vigtigste er, at Helsingborg by skal have et hold, som spiller i Allsvenskan i fodbold, men vi skal bygge det rette fundament, det rette hold, den rigtige kultur og den rigtige mentalitet.

Danskeren, der har fem A-landskampe på cv'et, skiftede til Helsingborgs IF i sommeren 2019, hvor han forlod engelske Burnley efter en riække år i engelsk fodbold, blandt andet hos Manchester United.

Læs også:Forklarer sit overraskende landsholdsstop: Alt irriterede mig

Læs også:Jon Dahl og Malmö tæt på mesterskab: Alle kampe er som finaler

Læs også:Lindegaard tæt på comeback: Det går bedre og bedre