Video : Tipsbladet
Superliga

Daniel Høegh efter forlængelse: Vil være fedt at vinde nogle titler

Den tidligere OB'er Daniel Høegh har underskrevet en aftale med FCM frem til sommeren 2024, og han håber på, at det kaster nogle titler af sig.

Som tipsbladet.dk kunne fortælle tidligere mandag har danske Daniel Høegh forlænget sin aftale med FC Midtjylland.

Den nye aftale med stopperen gælder til sommeren 2024, og dermed ved den 30-årige fynbo, hvor han skal spille fodbold den næste tid.

Daniel Høegh skiftede i oktober til FC Midtjylland på en aftale, der løb frem til sommeren 2024, men den er altså blevet forlænget nu, efter Daniel Høegh viste gode takter i de få kampe, han spillede.

Læs også:Afsløring: FC Midtjylland forlænger med endnu en forsvarsspiller

- Vi er rigtigt glade for at have forlænget med Høegh. Det er jo en virkelig god case, at han kom til klubben i efteråret på en kort aftale, som han nu har gjort sig fortjent til at forlænge på baggrund af en stærk indsats, siger sportschef Svend Graversen og uddyber:

- Høegh er en god leder i truppen – både på og udenfor banen. Han har en masse gode værdier, som matcher vores værdier i FC Midtjylland, og er på den måde en stor inspiration for vores unge spillere.

Daniel Høegh kæmper med Kristian Riis og Japhet Sery Larsen om at være førsteudfordrer til makkerparret Erik Sviatchenko og Alexander Scholz. De to spillede hovedparten af kampene i efteråret, men nu er Manjrekar James blevet udlejet, så der kan være mulighed for flere minutter i foråret.

Læs også:Tæt på starten af forårssæsonen: Skaderne vælter ned over FCM

- Det var min klare førsteprioritet at forlænge kontrakten, da jeg kom til klubben. Med den etårige aftale i første omgang kunne begge parter se hinanden an. Der var et godt match, så jeg er glad for, at aftalen nu er gjort lidt mere permanent, siger Daniel Høegh og forklarer senere:

- Vi skal fortsætte de gode takter fra efteråret og har to klare mål med de to turneringer, vi er med i. Det er holdets altoverskyggende mål at vinde mesterskabet og pokalen. Personligt vil det jo også være fedt at vinde nogle titler i Danmark, så det vil jeg selvfølgelig bidrage til ved at spille så mange kampe som muligt.

Daniel Høegh har tidligere spillet i Heerenveen og Basel - han startede sin karriere i OB, inden han rykkede mod udlandet. Høegh har en enkelt landskamp på cv'et.

Læs også:FC Midtjylland-stjerne har fået coronavirus

Læs også:Transferdommen: Hvem bliver næste mand på Midtjyllands samlebånd?

Læs også:Tipsbladet vurderer: Sådan gik sommerens transfervindue i FCM, OB og ACH