Video : Tipsbladet
Superliga

Bashkim Kadrii må vente på comeback

Den tilbagevendte angriber må vente lidt yderligere på sit comeback og kommer ikke i aktion i weekenden mod AGF.

Den nye OB-angriber Bashkim Kadrii kommer ikke i aktion, når fynboerne i weekenden skal spille mod AGF i Superligaen. Det fortæller han selv over for TV2 Fyn.

Bashkim Kadrii vendte tidligere på ugen tilbage til OB for tredje gang i karrieren, efter at han i løbet af januar brød med saudiarabiske Al-Fateh. Her fik han ikke meget spilletid, og i øjeblikket har han af den grund fokus på at komme i god form til træning.

Det bliver derfor heller ikke i den kommen weekend, at han for tredje gang “debuterer” for OB.

- Jeg ved det ikke helt præcist (hvornår han skal spille, red.). Jeg har været ude og træne lidt, og det ser fornuftigt ud. Det er dag for dag, og så tager vi en beslutning hen ad vejen, omkring hvornår jeg er helt klar. Men det går fint, og kroppen føles fint.

- Det er bare at klø på, og så må vi se, hvor lang tid det tager, siger Bashkim Kadrii til TV 2 Fyn og afviser, at han kommer i kamp i weekenden mod AGF.

29-årige Bashkim Kadrii har spillet for OB ad to omgange tidligere - først fra 2010 til 2014 og sidenhen fra 2018 til 2020. Han har spillet i alt 169 kampe og leveret 40 mål for Superliga-klubben.

I OB har angriberen fået trøjenummer 12, hvilket ikke er har været helt ukontroversielt - læs mere her