Video : Tipsbladet
Superliga

- Hav lidt følelse i stemmen, vi har lige vundet!

En meget afslappet Anis Ben Slimane fik en kærlig røffel af sin holdkammerat Jesper Lindstrøm, da de stillede op til interview efter Brøndbys 2-1-sejr over FCK.

Brøndby IF vandt søndag 2-1 over arvefjenderne fra FC København, og meget bedre bliver det ikke, hvis man holder med de blå-gule.

Det følte Brøndby-profilen Jesper Lindstrøm dog ikke helt, at Anis Ben Slimane udstrålede, da de sammen stillede op til et dobbeltinterview med TV3 Sport efter kampen.

Her svarede Slimane på spørgsmålene uden den store entusiasme i stemmen, og kropssproget viste heller ikke en ung mand, der ligefrem var ved at selvantænde over at have slået de største rivaler. Til sidst blev det for meget for Jesper Lindstrøm.

- Prøv lige at stop. Hav lige lidt følelse i din stemme. Vær glad, vi har lige vundet over FCK. Kom nu, lød det med et smil fra Jesper Lindstrøm rettet mod holdkammeraten.

Det fik Anis Ben Slimane til at spørge Lindstrøm, om han så sur ud.

- Du står helt uden følelse og snakker om målet. Det er vanvittig godt sparket ind af Lasse (Vigen, red.), vi vinder kampen. Bum! Smil, svarede Jesper Lindstrøm.

Du kan se hele interviewet med Jesper Lindstrøm og Anis Ben Slimane i videoen i toppen af artiklen. Her kan du selv vurdere, om Lindstrøm har en pointe i sin "kritik" af holdkammeraten.

Efter Brøndbys 2-1-sejr har fodboldekspert Morten Bruun de blå-gule som favoritter til at vinde mesterskabet - se mere her.