Video : Tipsbladet
Premier League

Solskjær kræver rød farve fjernet på Old Trafford

Den røde farve på Manchester Uniteds hjemmebane er nu blevet et problem.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har en helt klar idé om, hvordan farverne skal se ud på klubbens hjemmebane, Old Trafford. Det kommer blandt andet efter, hvordan det er gået i Europa League mod Real Sociedad og Milan.

Her vandt man på udebane, men op hjemmebane blev det henholdsvis til 0-0 og 1-1. Overfor The Guardian fortæller Solskjær nu, at man kommer til at se, at der sker noget.

- Man kommer til at se en ændring nu. Bannerne rundt på stadionet er ikke røde mere. Vi er kigget nærmere på det her, og der burde egentlig ikke være nogen grund til det. Men nogle af spilerne har nævnt, at de i disse splitsekund-afgørelser, hvor man skal se sig over skulderen efter en medspiller, så er det ikke nemt at se om der er en eller ej med den røde baggrund, siger han og fortsætter:

- Men igen. Hvis du er foran med 4-0 (som mod Sociedad red.), så har du ikke brug for, at vinde kampen. 0-0 var et godt resultat. Men i den første kamp mod Milan lukkede vi et sent mål ind (af Simon Kjær red.), lyder det fra United-manageren.

Hvis man lagde mærke til, hvordan omgivelserne så ud på Old Trafford i den seneste kamp mod Brighton, så ville man se, at der allerede nu er blevet sort på den nederste del af tribunerne.

Farve-snakken kommer nærmest på 25-års jubilæet for Alex Fergusons valg med at skifte farve på trøjerne i pausen i kampen mod Southampton, hvor man var bagud med 0-3 efter de første 45 minutter - og her sluttede den 1-3.

Ole Gunnar Solskjær er desuden ikke den eneste i familien, som er uenig med Tottenham-manager José Mourinho. Det er sønnen også. Læs mere om det her.