Video : Tipsbladet
Superliga

SL-træner: Kan nok ikke holde meget længere på ham

FC Nordsjællands træner forventer, at Kamaldeen Sulemana snart bliver solgt. Måske til sommer.

Hvis Kamaldeen Sulemana ville, kunne have have skiftet klub i vinter, fortæller FCN-cheftræner Flemming Pedersen til Sport Nordsjælland. Og selv om spilleren selv valgte at blive, regner Pedersen ikke med, at den går ret meget længere.

Det har i lang tid været en offentlig hemmelighed, at store klubber fra udenlandet sværmede om Sulemana som berusede mænd om flotte kvinder i nattelivet. Klubber som Bayer Leverkusen og Ajax har været nævnt.

Det forlød, at især sidstnævnte var endog meget ihærdig i sine tilnærmelser i januar, og Flemming Pedersen antyder da også, at i hvert fald én klub var tæt på at hente Sulemana. Ifølge træneren var det Sulemana selv, der valgte at blive, men sådan fortsætter det næppe ret længe.

- Vi kan nok ikke holde meget længere på ham. Vi må se, hvordan det ser ud til sommer, siger Pedersen til Sport Nordsjælland.

- Og jeg vil sige, at det var vel ikke os, der holdt på ham i vinter. Det var ham selv, der tog den beslutning om, at han gerne ville blive i FC Nordsjælland. Så det er mere et spørgsmål til ham end til os.

- Vi skal sige ja i sidste ende, men vi skal også tænke på Kamaldeen. For priserne skal jo nok løbe i vejret, for der er rigtig, rigtig mange, der har øjne på ham - på den helt store klinge. Og jeg er sikker på, han også kommer til at vise endnu mere i løbet af foråret.

Kamaldeen Sulemana er dog ikke den eneste FCN-spiller, der tiltrækker sig udenlandsk interesse. Også en af klubben U-spillere skulle være på radaren i flere tyske klubber. Læs den historie her.