Video : Tipsbladet
Superliga

Stor profil kan forlade AC Horsens

Louka Prip Andreasen er ikke vild med tanken om en tur i 1. division, fortæller AC Horsens-spillerens agent. Han respekterer dog sin kontrakt med Superliga-nedrykkerne.

AC Horsens må en tur ned i Danmarks næstbedste fodboldrække. Det er tvivlsomt, om Louka Prip Andreasen tager turen med ned.

Den 23-årige offensivspiller har været én af klubbens bedste i de seneste to sæsoner, og aktuelt er han topscorer for AC Horsens med seks kasser. En tur i 1. division står ikke højt på ønskelisten på dette stadie af karrieren.

- Louka har selvfølgelig en ambition om at spille i Superligaen eller det, der er bedre, og det er også, hvad vi håber kommer til at ske, siger John Sivebæk, der er agent for Horsens-profilen, til tipsbladet.dk.

Louka Prip Andreasen har kontrakt med AC Horsens til udgangen af 2022, og John Sivebæk fastslår, at der naturligvis også er andre hensyn at tage end spillerens.

- Han har en kontrakt med AC Horsens, som han respekterer fuldt ud, og man skal selvfølgelig også kunne se det fra klubbens side. Nu er de rykket ned, og det er der givetvis flere spillere, der ikke er tilfredse med, men klubben kan jo heller ikke bare sælge et helt hold. De skal også kunne hænge sammen, og det er man nødt til at have forståelse for, siger agenten og tilføjer:

- Det kan være, at AC Horsens måske også kan se en fordel i at sælge Louka nu og få nogle penge i kassen. Han har kontrakt halvandet år endnu, så det er der mulighed for.

Helt sikkert er det, at Louka Prip Andreasen ikke får svært ved at finde en ny arbejdsgiver i det kommende transfervindue.

- Der har længe været stor interesse for Louka, og det er fra klubber i Danmark og klubber i udlandet. Jeg ved ikke, hvor tæt dialogen har været med AC Horsens. I første omgang er det et anliggende mellem klubberne at blive enige, og det er ikke sket indtil videre, siger Sivebæk, der understreger vigtigheden af at træffe en klog beslutning i forhold til fremtiden.

- Det vigtigste er at finde en klub, hvor han kan fortsætte den flotte udvikling, han har haft i AC Horsens, og det betyder, at han skal have spilletid. De kommende år er måske der, hvor Prip topper i sin karriere, og så skal han ikke bruge de år på bænken et eller andet sted. Jeg synes, det sker lidt for ofte, at spillere skifter til en klub, hvor de ikke får tilstrækkelig spilletid. Det skal vi undgå.

Louka Prip Andreasen kom til AC Horsens fra Hvidovre IF for godt to år siden. Han er noteret for 14 mål i 78 kampe i den gule trøje.