Video : Tipsbladet
Premier League

Historisk scoring: Målhelt i rørende interview

Liverpools målhelt var tydeligt berørt, da han efter kampen mod West Bromwich gav interview med Sky Sports.

Liverpool tog tre vigtige point i jagten på top fire i Premier League med en sejr over West Bromwich søndag aften. Og her indtog målmand Alisson en hovedrolle, da han scorede det afgørende mål dybt inde i kampens overtid.

Han var løbet med frem ved et hjørnespark, men blev ikke dækket op, og så kunne han på fornem vis heade bolden i mål. Ifølge BBC blev Alisson dermed den første målmand til at score for Liverpool.

Se scoringen i videoen øverst i artiklen.

Efter kampen stillede brasilianeren op til et interview med Sky Sports, og her var han tydeligt berørt.

- Fodbold er mit liv… Jeg håber, at min far så med med Gud jublende ved hans side, sagde Alisson til Sky Sports, mens tårerne pressede sig på.

Alissons far, Jose Agostinho Becker, døde i en drukneulykke i februar i hjemlandet Brasilien i en alder af 57 år. Siden har han oplevet stor støtte fra Premier Leagues klubber, lyder det.

- Jeg har ikke givet interviews i lang tid, fordi det var svært. Jeg bliver altid følelsesladet, når det er det emne. Men jeg vil takke jer alle, hele Premier League, alle spillere og hold. Jeg har fået breve, for eksempel fra Everton, Man City, Chelsea og flere. Jeg vil sige tak. Hvis det ikke var for jer alle, kunne jeg aldrig have kommet igennem dette, fortæller Alisson.

Liverpool-målmanden kommenterede også på selve målet, som 

- Du kan ikke forklare disse ting. Jeg kunne ikke være lykkeligere, end jeg er nu, sagde Alisson til Sky Sports.

- Jeg forsøgte bare at løbe ind et godt sted og være i en god position til at prøve at hjælpe mine holdkammerater med at lokke en forsvarer væk, men ingen fulgte efter mig. Jeg er heldig og velsignet. Nogle ting kan du ikke forklare. 

Se scoringen i videoen øverst i artiklen.