Video : Tipsbladet
Superliga

Åbner for FC Midtjylland-exit: Det er min ambition

En af FC Midtjyllands helt store profiler kan være på vej væk.

FC Midtjylland skal muligvis erstatte hele deres midterforsvar til næste sæson. Over for TV Midtvest åbner midtjydernes 29-årige kaptajn, Erik Sviatchenko, for at forlade klubben i den nærmeste fremtid.

Allerede lige efter mandagens sidste Superliga-spillerunde kunne B.T. afsløre, at forsvarsspilleren Alexander Scholz er på vej mod et opsigtsvækkende skifte til japansk fodbold. Ekstra Bladet fulgte op og kunne forklare, at FC Midtjylland sælger Scholz, der af Spillerforeningen blev kåret til Årets Profil i Superligaen, for et meget lille millionbeløb.

Og Erik Sviatchenko er klar på også at tage til en større adresse, hvis den rigtige mulighed byder sig.  

- Det har jeg hele tiden sagt, at det er min ambition, men jeg kan også se, at vi er ambitiøse her i klubben, hvor vi bliver ved med at løfte vores niveau, og det skal vi også gøre næste år, fortæller Erik Sviatchenko til TV Midtvest.

Det vil dog kræve noget ekstraordinært, hvis han skal forlade FC Midtjylland, lyder det fra Sviatchenko.

Erik Sviatchenko, 29 år, er i gang med sit andet ophold i FC Midtjylland. Han spillede først i klubben fra 2010 til 2016, hvor han skiftede til Celtic og spillede, indtil han vendte hjem til Heden i 2018. Ifølge Transfermarkt har han nået hele 255 kampe o 24 scoringer for midtjyderne.