Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: Viborg henter U-landsholdsspiller i FCM

Superliga-oprykkerne har forstærket sig med den centrale midtbanespiller Frederik Ørsøe Christensen.

For få dage siden blev Frederik Ørsøe Christensen 19 år, og torsdag er han blevet præsenteret hos Superliga-oprykkerne fra Viborg, som han ankommer hos efter at have været i FC Midtjylland i en årrække.

Det oplyser VFF på klubbens hjemmeside, hvor der bliver fortalt, at han er kommet på en ét årig-kontrakt. Det er noget, som sportschef Jesper Fredberg glæder sig over at have fået på plads.

- Vi er rigtig glade for at byde Frederik velkommen. Han er en ung, klog, hårdtarbejdende, central midtbanespiller med et godt blik for spillet. Vi har fulgt ham et stykke tid, og ser et rigtigt spændende potentiale, siger han og fortsætter:

- Vi glæder os til at se ham udvikle sig yderligere, når han nu bliver en del af et seniormiljø hos os, lyder det fra Fredberg.

Ørsøe Christensen har både repræsenteret Danmark på U16, U17 og U18-niveau.

Selvom der er en stor rivalisering mellem FC Midtjylland og Viborg, så er der igennem årene været en række spillere, som har spillet i begge klubber. Andre er dog sluppet nemmere fra det end andre.

Særligt Thomas Frandsen, som både forlod og kom tilbage til Viborg, havde en hård oplevelse, da hans have blev angrebet af utilfredse Viborg-fans, da han skiftede til FCM tilbage i 2003. Læs mere om det her.