Video : Tipsbladet
Superliga

Målmaskine i 1. division: Interesse fra Brøndby

Det lader til, at der bliver holdt øje med FC Fredericia-profilen.

Fredericia har tidligt i denne sæson vist sig meget målfarlige med seks scoringer i de to første kampe i 1. division. Her har tre af kasserne været med Samson Iyede som målscorer, og han er et navn, som er nået ind på Brøndbys radar.

I et interview med Fredericia Dagblad fortæller angriberen om interessen fra den københavnske vestegn.

- Jeg er topscorer i 1.division, og jeg er faldet godt til i Fredericia. Jeg har fået en forespørgsel fra Brøndby, men indtil videre bliver jeg her og forsøger at hjælpe kammeraterne til flere sejre med mine mål, lyder det fra Samson Iyede.

I Brøndby har man i dette transfervindue primært solgt godt ud af sidste sæsons mesterhold, mens der ikke er kommet så mange erstatninger ind. Det lader altså heller ikke til, at det i første omgang bliver Fredericia-spilleren.

Iyede kom til Fredericia i midten af sidste sæson fra Fremad Amager. I sin tid i den sidstnævnte klub var han da også med til at slå Brøndby ud af pokalturneringen i sidste sæson, hvor han tilmed satte en scoring ind i noget, som skulle vise sig at blive en af de sidste kampe for ham i Amager-trøjen.

Brøndby har i denne sæson lagt ud med at stå alle de tre første Superliga-kampe uafgjort, hvoraf den sidste var mod Vejle. 

Herefter var BIF-cheftræner Niels Frederiksen ude med et klart signal om at få nye spillere ind. Læs mere om det her.