Video : Tipsbladet
Rygter

Lørdagens rygtebørs: Hollandsk stopper til Madrid

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Matthijs de Ligt fra Juventus til Real Madrid
Note: Real Madrid har udset sig hollandske De Ligt som den næste store Madrid-stopper i forsvaret, som i den grad er blevet forringet i det nu lukkede vindue. Den spanske klub håber sågar at kunne presse prisen ned ved at tilbyde Federico Valverde som en del af handlen.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Wesley Fofana fra Leicester til Real Madrid
Note: Vi snupper endnu et madridrygte. Klubben skal være interesseret i Leicesters defensive spiller Wesley Fofana. Den 20-årige franskmand har allerede selv indrømmet, at et skifte til kongeklubben er en stor drøm. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Fichajes

Aurelien Tchouameni fra Monaco til Juventus
Note: Den gamle dame er klar til at kaste sig ind i kampen for Monacos Tchouameni, der lige nu er kædet sammen med et Chelsea-skifte. Juventus skal allerede være klar til at byde på franskmanden til januar. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Lorenzo Pellegrini forlænger med Roma
Note: Ifølge Roma-træner José Mourinho ønsker både klub og spiller at forlænge med hinanden. "Han bliver vores anfører i mange år fremover", siger Mourinho. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Fabrizio Romano

Donny van de Beek fra Manchester United til Everton
Note: Everton vil genoptage sit forsøg på at hente hollænderen til klubben, når vintervinduet starter. United ville ikke skille sig af med midtbanespilleren i sommerens vindue, men fortsætter de Beek med ikke at få spilletid, kan et skifte blive aktuelt. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Liverpool Echo

Dani Olmo fra RB Leipzig til FC Barcelona
Note: Dani Olmo vil gerne tilbage til FC Barcelona, og den spanske storklub skulle eftersigende også være villige til at give et bud i januar-transfervinduet. Buddet ligger på 520 millioner for angriberen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Onze d'Esport3

Chelsea klar til byttehandel med Timo Werner
Note: Hvis Bayern München vil have Timo Werner tilbage til tysk fodbold, så er Chelsea klar til at indgå en byttehandel. Handlen indebærer, at Leroy Sané skal skifte til London-klubben.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Todo Fichajes

Paul Pogba fra Manchester United til Real Madrid
Note: Der har længe været rygter om Paul Pogbas fremtid, hvilket har inkluderet en flirt mellem franskmanden og Real Madrid. Den spanske storklub føler sig forstrøstningsfuld i jagten på at hente Pogba i næste sommers transfervindue.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mundo Deportivo

Thomas Frank bejler til stort Premier League-job
Note: Thomas Frank har fået en fornuftig start på sæsonen med Brentford, som ligger på en 10. plads i Premier League. Nu sættes den danske succesmanager i forbindelse med cheftrænerjobbet i Arsenal, hvor Mikel Arteta er under pres med nul point efter de første tre kampe.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Team Talk

Renan Lodi fra Atletico Madrid til FC Barcelona
Note: Med sine 32 år er Jordi Alba ved at være oppe i årene, og FC Barcelona er eftersigende på jagt efter en erstatning på backpositionen. Det drejer sig om den 23-årige Renan Lodi fra Atletico Madrid.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Todo Fichajes