Video : Tipsbladet
Ligue 1

Ny skandale: Fans slås på banen efter kamp

Fransk fodbold er endnu engang ramt af tilskueruroligheder.

Sæsonen i den franske Ligue 1 har været skæmmet af flere tilskuerproblemer, og også onsdag aften bød på flere sammenstød mellem fans.

Umiddelbart efter slutfløjt i kampen mellem SCO Angers og Olympique Marseille tiltvang fans fra begge hold sig adgang til fodboldbanen, hvor de sloges. Det skriver mediet RMC Sport, mens der også florerer videoer af scenerne.

Ifølge Jacques Cardoze, pressechef i Marseille, var det provokationer mellem faggrupperne i løbet af kampen, der fik situationen til at eskalere i sidste ende.

- Der var en provokation fra Angers-tribunen med langefingre og fyrværkeri, der blev sendt fra  deres side mod Marseille-fansene. Marseille-fansene svarede igen. Det er en klassisk og dum sitaution. Jeg anklager ikke nogen, siger Jacques Cardoze til RMC Sport.

Som bekendt er det ikke den første sag med problematisk opførsel på lægterne i denne sæson.

Tidligere på sæsonen blev en kamp mellem OGC Nice og Marseille afbrudt på grund af baneinvasion og stor slåskamp, og RC Lens har fået tilskuerforbud i to kampe som følge af ballade i weekendens kamp mod Lille.

Problemerne mellem Angers og Marseille var end ikke de eneste, der var onsdag aften. Også efter kampen mellem FC Metz og Paris Saint-Germain brød en del af førstnævntes fans ned på banen, skriver RMC Sport. 

Her er billeder fra situationen i kampen mellem Angers og Marseille: