Video : Tipsbladet
Spil

Tipsbladet-rettelse: Her er de rigtige spilforslag

Ved en teknisk fejl er Tipsbladet 24. september udkommet med de forkerte spiltips. Her er de rigtige.

Ved en teknisk fejl er Tipsbladet 24. september udkommet med de forkerte spiltips. Her er de rigtige spilforslag til weekendens kampe.

Tipsbladet beklager fejlen dybt.

Lørdag 13.30
Manchester United – Aston Villa
Over 1.5 mål + Villa over 3 hjørnespark
Odds 2.10 @Unibet

Aston Villa er ikke bange for at blæse ud over fløjene, ikke engang når de er på udebane. Og ikke engang når de er oppe imod nogle af ligaens såkaldt store klubber. I deres seneste fem udekampe i træk opnåede de mindst fire hjørnespark, hvilket inkluderer et besøg på Stamford Bridge. De tabte udekampen mod Chelsea med 3-0, men kom frem til utrolige 11 hjørnespark.

Både Manchester United og Aston Villa har samme managers som i deres foregående fire opgør. De to gange, Villa var på besøg på Old Trafford under Dean Smith, kom de frem til hhv. ni og 10 hjørnespark. Disse to møder sluttede 2-1 og 2-2. Deres seneste fire ligamøder havde mindst tre mål, og det samme havde syv af deres seneste otte opgør i Premier League på Old Trafford.

Lørdag 16.00
Shrewsbury – AFC Wimbledon
1X + under 4 mål
Odds 1.86 @bet365

Shrewsbury fik en elendig sæsonstart, og i det omfang de overhovedet har forsøgt på offensiv fodbold i denne sæson, har det i hvert fald ikke skærpet deres lyst til at angribe, at de pludselig stod med nul point efter de første fire runder.

Det er blevet til point i de seneste to runder, begge i form af 1-1 og det har gjort godt at opnå uafgjort på udebane i sidste weekend mod en af oprykningsfavoritterne i form af Sheffield Wednesday. Jeg satser på, at flere point venter i weekenden for ”The Shrews”.

AFC Wimbledon bryder sig nemlig ikke om at spille imod Shrewsbury. Førstnævnte vandt ikke én eneste af deres seneste 11 møder med Shrewsbury. Ingen af deres seneste 10 møder havde over tre mål. Ingen af Shrewsburys seneste ni kampe i denne sæson havde over tre mål. Derfor ovennævnte kombination.

Lørdag 16.00
Walsall – Bristol Rovers
(draw-no-bet) 1
Odds 1.70 @bet365

Bristol Rovers kommer til kampen med to nederlag i træk, og det lader ganske enkelt til, at det er svære tider for Rovers. De er nedrykkere fra League One og balancerer efter otte runder rundt i bunden på syv point. Det er ikke, hvad man normalt forventer af en nedrykker, og Rovers har større ambitioner.

Walsall er kun ét point bedre, men syv af deres otte point i denne sæson blev taget på hjemmebane. Deres to sejre kom mod Stevenage og Mansfield, to af de fem hold, der ligger under dem i tabellen. Hvilket Bristol Rovers altså også gør.

Det gør de blandt andet fordi, de er håbløse på udebane. De har ikke præsteret en sejr på fremmed grund siden 8. december sidste år. De har haft 19 forsøg i mellemtiden! 15 af disse gav nederlag. Hvor længe mon Joey Barton får lov at sidde i managersædet?

Lørdag 16.15
Beerschot – Eupen
Udesejr
Odds 2.43 @Mrgreen

Beerschot var længe en stor overraskelse i Belgien i sidste sæson, hvor de som oprykkere leverede flot. I denne sæson er de indtil videre i færd med at føre belæg for begrebet ”second season syndrome”. Det går ganske enkelt ad helvede til, pænere kan det ikke siges.

De har høstet ét point på de første otte runder. Det gjorde de på udebane. Sæsonens første fire hjemmekampe gav alle nederlag. Beerschot har ikke engang scoret endnu på hjemmebane. Tæller vi sidste sæson med, har de én hjemmesejr i 14 forsøg.

De har ikke præsteret et rent bur i deres seneste 18 kampe i træk. Når man har så svært ved at score, er det selvsagt et problem, når man heller ikke er i stand til at holde nullet. De indkasserede også mindst ét mål i deres seneste 10 hjemmekampe i træk.

De indkasserede kampens første mål i deres seneste ni kampe, hvilket naturligvis heller ikke er så godt, når man har så svært ved at holde rent bur. Eupen har høstet 14 point for deres første otte kampe, hvilket kun er tre point dårligere end førerholdet Club Brugge.

Eupen har blandt andet spillet fire udekampe, som kastede 10 af 12 mulige point af sig. Eneste pointtab kom mod førnævnte Brugge, hvor de spillede 2-2. Allerede i sidste sæson vandt Eupen begge ligaopgør mod Beerschot. De er tydeligvis ikke blevet dårligere i mellemtiden, til gengæld virker Beerschot mildest talt ikke til at være blevet bedre.

Lørdag 18.30
B.M. Gladbach - B. Dortmund
X2 + over 3 mål
Odds 2.33 @Mrgreen

Det er ikke nogen fed start på karrieren i Gladbach, som Adi Hütter foreløbig har oplevet på trænerbænken. De står på fem point og blot en sejr efter fem runder. Truppen er uden tvivl til mere, men det er tvivlsomt, om der venter sæsonens anden sejr i weekenden.

For det første har de en decideret håbløs historik mod Dortmund som sådan. Af deres seneste 14 indbyrdes opgør vandt Dortmund 13 gange. En anden ting, der i denne henseende taler for Dortmund, er de to træneres indbyrdes historik.

Dortmunds Marco Rose stod i to sæsoner i spidsen for Gladbach, mens Adi Hütter var chef i Frankfurt. I de to klubbers fire indbyrdes kampe i dén tid, høstede Gladbach 10 af 12 mulige point. Med skiftet til Dortmund har Rose ikke ligefrem fået ansvaret for en dårligere trup, og han har åbenbart et godt ”read” på Adi Hütter.

Derfor satsningen på Dortmund til ikke at tabe, og det kombineres med kassevis af mål. Det VÆLTER ind med mål i Dortmunds kampe i øjeblikket, og det VÆLTEDE ind med mål i de førnævnte fire kampe mellem Rose og Hütter i de seneste to sæsoner. Disse fire kampe bød på fire, fire, seks og seks garn. Der er noget at glæde sig til!

Søndag 15.30
Bochum – Stuttgart
(asian handicap -0.25) 2
Odds 2.07 @bet365

I sidste weekend havde Stuttgart besøg af Leverkusen mod hvem, de af en eller anden grund hader at spille imod i eget hus. Det går stort set altid galt og gjorde det da også igen. I denne weekend kan de tage revanche et sted, hvor de ikke selv har haft noget imod at komme indenfor nyere tid.

Af deres seneste seks ligakampe på udebane mod Bochum blev fire vundet og nul tabt. Stuttgarts hidtil eneste sejr i denne sæson kom mod sæsonens anden oprykker, Greuther Fürth, som Stuttgart smadrede med 5-1. Ganske vist hjemme og de har ikke vundet siden.

Vurderet på bedrifterne i sidste sæson bør holdet dog være langt bedre end til at skrabe rundt omkring nedrykningsstregen. Det ved vi ikke rigtigt, om Bochum er. De har fået fire gange smadder i fem ligakampe, senest med 7-0 mod Bayern. Alle taber til Bayern, men man behøver ikke tabe 7-0.

Jeg satser på, at Stuttgart er bedre end de seneste resultater og at Bochum er så gode, som deres resultater indikerer. Ovennævnte giver odds 2.07 i gevinst ved udesejr, mens uafgjort giver det halve indskud retur.

Spiltipsene er skrevet af vores faste spilekspert Jacob Hansen.