Video : Tipsbladet
1. division

- Jeg trænede, og så tog jeg hjem og sov

Lasse Steffensen har taget en noget usædvanlig vej til professionel fodbold.

Det er ikke mange år siden, at Vendsyssels Lasse Steffensen begyndte at spille fodbold på fuld tid. Til Nordjyske fortæller angriberen, at livet som professionel fodboldspiller krævede tilvænning.

25-årige Steffensen skrev under på den professionelle kontrakt i 2019, men nogle år tidligere havde det ingenlunde ligget i kortene, at Vendsyssel-spilleren skulle leve af at spille fodbold.

Han spillede ikke ungdomsfodbold i en af de store klubber, og da han gik på efterskole, holdt han sågar pause fra fodbolden for at spille håndbold. Men pludselig avancerede han i rækkerne i Jammerbugt FC, og han blev en del af klubbens 2. divisionshold.

Det førte i 2019 til en professionel kontrakt i Vendsyssel FF.

- I den første tid trænede jeg, og så tog jeg hjem og sov. Jeg skulle også lige vænne mig til at have en masse fritid og ikke have fri på de samme tidspunkter som mine kammerater, der ikke spillede fodbold. Men jeg er glad for at have den livsstil, jeg har nu. Det var det, jeg drømte om, da jeg var lille.

Lasse Steffensen var oprindeligt forsvarsspiller, men blev omskolet til angriber i sidste sæson. Han har scoret seks mål for Vendsyssel i denne sæson.