Video : Tipsbladet
Skandinavien

Carlo Holse sender klar besked til Hareide - igen

Den tidligere U21-landsholdsspiller Carlo Holse havde mål i støvlerne søndag, hvor han med Rosenborg besejrede Sandefjord 4-1 og selv stod for to scoringer.

Han har været van til at spille lidt af det hele for Rosenborg BK i denne sæson. Offensiv midtbane, central midtbane, venstre back, højre kant og venstre kant er alle pladser, som danske Carlo Holse har spillet i denne sæson.

Den tidligere FC København-spiller, 22 år, har dog hele tiden slået fast, at han er mest komfortabel som "indreløber", der til dansk kan oversættes til 8'er - en central midtbanespiller, der bidrager både offensivt og defensivt - en slags boks til boks.

Og søndag var han på pletten med to mål, da han for en sjældent gang fik lov at spille favoritpladsen.

Han har tidligere sendt et klart signal til Åge Hareide, at det er den plads, han er mest komfortabel på, og selv om han er firmaets mand og spiller, hvor der er brug for det, er der ingen tvivl om, at han med de to mål og en målgivende aflevering søndag sendte et nyt signal til den tidligere danske landstræner.

- Indreløber har hele tiden været min favoritrolle. Jeg hjælper holdet, hvor jeg skal, men jeg vil allerhelst spille centralt på midtbanen, siger danskeren til Adressaavisen efter sejren over Sandefjord og forklarer:

- Lige siden jeg kom, har jeg følt, at det er min bedste rolle, og det ved Åge (Hareide, red.) også godt. Det handler om at vise det frem, og det føler jeg, jeg gør i dag (i går, red.). 

I denne sæson har Carlo Holse indtil videre spillet 21 kampe i Eliteserien. Han har scoret tre gange og lagt op til seks mål.

Rosenborg ligger blot nummer tre i den bedste norske række.