Video : Tipsbladet
Premier League

Træner til dansker: Sådan bliver du en legende

Danskeren har potentialet til at blive en legende i klubben, mener cheftræneren.

Han har været længe undervejs, men nu har Andreas Christensen for alvor etableret sig som en af de helt store profiler i Chelsea.

Det har han gjort under tyske Thomas Tuchel, der på pressemødet forud tirsdagens Carabao Cup-kamp mod Southampton blev spurgt, om den danske forsvarsspiller er modnet i denne sæson.

- Jeg tror, det er vigtigt, at vi accepterer enhver spillers personlighed. Nogle råber højere, nogle er mere aggressive, nogle er mere rolige. Han er en rolig fyr, en intelligent spiller, og nogle gange fejlvurderer man ham ud fra hans personlighed.

- Han er en hård forsvarsspiller, og han er ikke bange for hårde tacklinger, at vinde en duel eller at tage ansvar i kampene.

- Han har fundet sin plads. Han er meget stærk, meget pålidelig, og han har ikke nået sin grænse, for med hans alder er der stadig plads til udvikling. Han kan blive en topspiller for os de næste år, og det bliver han forhåbentlig, for han kommer fra akademiet.

Allerede tilbage i 2014 udtalte John Terry, at 'AC' kunne blive en af de helt store spillere for Chelsea i fremtiden, og Tuchel ser også, at danskeren har potentiale til at blive en klublegende.

- Han ved, hvad det kræver, og han har forbedret sig markant indtil videre, men det er ikke slut endnu. Man skal vise det gang på gang. Der er masser af eksempler på, hvad det kræver at blive en legende i forsvaret, og der er stadig et stykke vej, men vi er glade for ham.

Andreas Christensen har kontraktudløb i Chelsea til sommer, men flere medier beretter, at parterne ikke har været i forhandlinger om en ny aftale i flere måneder. Læs mere HER.