Video : Tipsbladet
Premier League

Optimistisk ekspert: Ronaldo har brug for Pogba

Der er stadig folk, der tror på, at Paul Pogba får succes i Manchester United.

Efter en forrygende start på sæsonen er Paul Pogba gået helt i stå, og franskmanden døjer i øjeblikket med en skade, som med stor sandsynlighed holder ham ude resten af 2021. 

Søndag klarede Manchester United sig uden Pogba, da holdet i Ralf Rangnicks trænerdebut vandt 1-0 over Crystal Palace på et sent mål af Fred. 

Der har været en del spekulationer om Cristiano Ronaldo i denne sæson, men man kan ikke tage fra portugiseren, at han har scoret en del vigtige mål. Den tidligere Manchester United-spiller Owen Hargreaves mener dog, at verdensstjernen vil få gavn af Pogba under Rangnicks ledelse. 

- Hvis Pogba spiller i stedet for eksempelvis Fred eller Scott McTominay, og United har bragt spillet op på modstanderens banehalvdel, så har du en spiller, der er i stand til at lægge en afgørende aflevering til Cristiano Ronaldo. 

- At få Varane og Pogba ind på holdet gør, at Manchester United klart har et af de stærkeste hold i Premier League. Men de er nødt til at spille som sådan et også, og jeg synes, at i dag (i går, red.) var et skridt i den rigtige retning, siger den tidligere midtbanespiller til Premier League Productions. Han fortæller også, at Bruno Fernandes og Marcus Rashford ikke gjorde meget væsen af sig mod Crystal Palace, men at de to backs var fremragende. 

Med sejren er Manchester United på sjettepladsen i Premier League.