Kevin De Bruyne til holdkammeraterne: Smut, hvis I ikke kan klare presset
Foto: Getty Images
Generelle

Kevin De Bruyne til holdkammeraterne: Smut, hvis I ikke kan klare presset

Manchester Citys belgiske midtbaneprofil har en opfordring til sine holdkammerater, forud for det kommende titelræs.

De engelske mestre fra Manchester City ligger aktuelt ét enkelt point efter Liverpool i tabellen, og forud for den spændende afslutning på mesterskabskampen slår Kevin De Bruyne fast, at enhver spiller i City-truppen, der ikke føler sig komfortabel med presset, bør kigge sig om efter en anden klub.

- Vi er nødt til at se på hinanden. Programmet er så hårdt. Vi er med i alle turneringer, og vi spiller godt og vinder for tiden, så vi er bare nødt til at fortsætte. Hvis du er kommet hertil, og ikke nyder presset, så er det bedre, hvis du skifter igen, siger De Bruyne ifølge Goal.

Sejren er det vigtigste
Manchester City hentede onsdag en snæver 1-0-sejr mod West Ham i en kamp, hvor Sergio Agüero scorede kampens eneste mål på et straffespark i anden halvleg.

- Præstationen var god. Jeg ved, at folk forventer, at vi vinder hver eneste kamp med 5-0, men det er vi ligeglade med. Det vigtigste er, at vi skaber chancer. Nogle af dem missede vi, mens vi i andre tilfælde manglede den sidste aflevering. Det er hvad, der sker, men vi vandt, og det er det vigtigste. Vi spillede for to-en-halv dag siden, en hård kamp på Wembley, og vi vandt igen her til aften. I de første fem minutter kunne vi være kommet foran 5-0. Vi forsvarede os godt, men vi kunne bare ikke score. 

Manchester City møder på lørdag Bournemouth på hjemmebane, mens Liverpool søndag møder Everton på udebane.