Motiveret Kane vil revanchere CL-finalenederlag
Foto: Getty Images
Champions League

Motiveret Kane vil revanchere CL-finalenederlag

Tottenhams Harry Kane går benhårdt efter at være med fremme i både Premier League og Champions League i næste sæson.

Tottenham nåede ganske overraskende frem til finalen i sidste sæsons udgave af Champions League, hvor Liverpool dog endte med at hive titlen hjem efter en finalesejr på 2-0.

Nederlaget var en skuffende oplevelse for Spurs-profilen Harry Kane, men den gav samtidig blod på tanden. Angriberen går således benhårdt efter at være med helt fremme i både Premier League og i Champions League i den kommende sæson efter sidste sæsons svipsere.

- Det motiverer dig bare til at blive bedre. Når man har spillet i Champions League-finalen, vil man spille denne type kampe hele tiden. Vi ved, at det bliver svært at være med deroppe igen, og det er vores ansvar, at vi præsterer, siger han til Sky Sports.

London-klubben sluttede i sidste sæson hele 27 point efter vinderne fra Manchester City, og det skal forbedres, uddyber Kane, hvis mål er at kæmpe med om titlen.

- Det er altid målet. Manageren tror fuldt ud på sin trup. Uanset hvem der kommer ind eller bliver solgt, er det hans valg. Han er bossen. Uanset hvad der sker, inden transfervinduet lukker, ved vi med sikkerhed, at vi har en konkurrencedygtig trup. 

- Top seks er virkelig tæt, så vi vil bare sammensætte en stime af gode resultater, lyder det slutteligt.

Tottenham har ikke vundet et trofæ siden 2008.