Video : Tipsbladet
Generelle

Avis: Solskjær vender på en tallerken - Lukaku skuffet over nordmanden

Den belgiske angriber vil ikke lade sig overtale til at blive i Manchester United.

Romelu Lukakus agent har ikke lagt skjul på, at belgieren gerne vil til Inter, men endnu har italienerne ikke haft held med at komme særligt meget videre i jagten på den store angriber.

Det ændrer dog ikke ved, at Lukaku er opsat på at forlade Manchester United.

Bitter over behandling
Ifølge den engelske avis The Sun er der én særlig grund til, at Lukaku vil væk.

Og den grund er, ifølge avisen, cheftræner Ole Gunnar Solskjær.

Det forlyder således, at belgieren er bitter over den behandling, han har fået af nordmanden.

Følte sig ikke værdsat
Lukaku og Solskjær holdt tidligere på ugen et møde, hvor nordmanden forsøgte at overtale angriberen til at blive i klubben.

Det har dog ikke ændret ved Lukakus ønske om et exit.

Belgieren føler sig således undermineret af Solskjær, der tydeligvis har foretrukket Marcus Rashford i angrebet. Ifølge Lukaku blev han hængt ud af Solskjær og staben i slutningen af sidste sæson, da nordmanden udtalte, at flere spillere kunne være på vej væk.  

Solskjær gjorde efterfølgende ikke meget for at tale spekulationerne ned, og gav ikke Lukaku indtrykket af, at han var en værdsat spiller i truppen.

Conte har større tiltro
Efterfølgende har Solskjær dog haft vanskeligheder med at finde en topangriber på sommerens transfermarked, og derfor har nordmanden vendt på en tallerken og lanceret en charmeoffensiv overfor Lukaku.

Den tidligere behandling har dog faldet belgieren så meget for brystet, at han ikke har i sinde at lade sig påvirke af Solskjærs tilnærmelser. 

Med Marcus Rashfords lønforhøjelse til 2,5 millioner kroner om ugen kan der heller ikke være nogen tvivl om, hvem Solskjær har størst tiltro til. 

Og dermed er det for Lukaku mere fristende at tage til Inter, hvor Antonio Conte angiveligt ser belgieren som en yderst vigtig brik i sine planer for næste sæson.