Video : Tipsbladet
Generelle

City-stjerne bekræfter: Guardiola lærte mig at begå professionelle frispark

Den nye Manchester City-stjerne Rodri erkender, at Pep Guardiola har instrueret ham i, hvordan han skal begå taktiske frispark.

Manchester City hentede i sommer Rodri i Atlético Madrid, og en af de første ting, som spanieren blev lært i England var at begå frispark.

Således fortæller Rodri nu, at City-boss Pep Guardiola har lært ham at begå professionelle frispark.

- Jeg mener, at skiftet er en stor udfordring for mig, fordi jeg aldrig har spillet på denne specifikke position. Jeg har ikke tidligere haft præcis denne rolle. Vi har mange offensive spillere, og der er mange hold, der forsøger sig med kontraangreb mod os. Derfor er man ofte alene, men det er godt for mig, lyder det ifølge ESPN fra Rodri.

- Jeg lærer nye ting. Jeg lærer, hvornår jeg skal gå med frem, og hvornår jeg skal blive tilbage. Jeg lærer, hvornår jeg skal begå taktiske frispark, og hvornår jeg skal hoppe. Det er godt for mig at lære de her ting. Og det er godt for holdet, for vi har brug for de offensive spillere, så vi kan spille på den måde, vi ønsker.

Hylder Liverpool
Manchester City ligger otte point efter Liverpool i Premier League-tabellen, og ifølge Rodri er Klopps tropper 'det bedste hold i England og i Europa.'

Liverpool sluttede i sidste sæson på andenpladsen med 97 point, mens Manchester City tog guldet med 98 point.