Video : Tipsbladet
Rygter

AC Milan sætter prisskilt på målmand: Premier League-klub er interesseret

AC Milan har nu angiveligt meldt ud, at Gianluigi Donnarumma ikke bliver solgt for mindre end 375 millioner kroner, selvom målmanden har kontraktudløb næste sommer.

Chelsea-cheftræner Frank Lampard har i den seneste tid valgt at placere rekordindkøbet Kepa Arrizabalaga på bænken i mange vigtige kampe, hvilket har skabt spekulationer om spanierens fremtid.

London-klubben er blevet kædet sammen med flere keepere på det seneste, og nu reporterer det italienske medie Calciomercato, at AC Milan nu har sat et prisskilt på klubbens førstemålmand, Gianluigi Donnarumma. 375 millioner er således minimumsprisen for den 21-årige italiener, forlyder det.

Endnu et dyrt indkøb
Den engelske avis The Sun reporterede for nyligt, at Chelsea har været i kontakt med Donnarummas agent, Mino Raiola. Målmanden har kontraktudløb i 2021, men AC Milan har altså ikke tænkt at slippe ham billigt af den grund. 

Der kan således blive tale om endnu et dyrt målmandsindkøb for Chelsea, der gjorde Kepa Arrizabalaga til verdenshistoriens dyreste målmand, da man hentede ham for 600 millioner kroner i 2018.

På trods af sin unge alder har Gianluigi Donnarumma allerede spillet 190 kampe for AC Milan. Målmanden debuterede således som 16-årig tilbage i 2015.