Video : Tipsbladet
Generelle

Syv store handler, der sandsynligvis vil præge sommerens transfermarked

CLBOLD.DK tager her et kig på otte handler, der meget vel kan komme til at løbe med opmærksomheden på sommerens transfermarked.

På grund af coronapandemien er de fleste ting i 2020 ikke, som de plejer at være.

Det gælder også for sommerens transfermarked, hvor flere storklubber er presset på økonomien. Det er dog ikke alle klubber, der er i knæ, og derfor vil denne sommer også byde på store transfers. CLBOLD.DK tager her et kig på otte handler, der med stor sandsynlighed kan komme til at dominere sommerens transfermarked.

JADON SANCHO
Englænderen er Manchester Uniteds førsteprioritet i dette transfervindue. De røde djævle er tilbage i Champions League, og den 20-årige englænder passer perfekt ind i Solskjærs transferstrategi. Dortmund forlanger dog omtrent 895 millioner kroner for Sancho.

KAI HAVERTZ
Den 21-årige tysker er endnu en ung Bundesliga-stjerne, som ser ud til at forlade ligaen denne sommer. Flere fremtrædende medier har i den seneste tid reporteret, at Chelsea forhandler med Leverkusen om Havertz. Den engelske klub skal formentlig af med 600 millioner kroner, men kan måske få lov til at lade en del af prisen være afhængig af variabler.

PHILIPPE COUTINHO
Den tidligere Liverpool-stjerne er kommet til overs i både Barcelona og Bayern München. Brasilianerens agent har afsløret, at man arbejder på en retur til Premier League. Arsenal ligner umiddelbart det bedste bud på Coutinhos næste arbejdsgiver. 

THIAGO ALCANTARA
Bayern München-boss Karl-Heinz Rummenigge har åbent erkendt, at man formentligt sælger den spanske midtbanespiller denne sommer. Liverpool ligner favoritten til at hente den tidligere Barcelona-spiller. 

ANDRÉ ONANA
Der er omtrent nul procents chance for, at Frank Lampard går ind til næste sæson uden at hente en afløser for den udskældte målmand, Kepa Arrizabalaga. Ajax-målmanden André Onana ligner et realistisk bud på en ny Chelsea-keeper. 

FERRAN TORRES
Manchester City leder efter en erstatning for Leroy Sané, og Pep Guardiola har angiveligt udset sig Valencias unge kantspiller Ferran Torres som den rette mand. City skal formentligt betale 300 millioner kroner for spanieren.

JACK GREALISH
Aston Villa-kaptajnen er blevet kædet kraftigt sammen med Manchester United. Spørgsmålet er dog, om Manchester-klubben er klar til at betale de 650 millioner kroner, som Aston Villa kræver for den offensive midtbanespiller.