Video : Tipsbladet
Generelle

Zidane forsvarer Hazard efter fedmeanklager: Han har haft et stort problem

Eden Hazard har været anklaget for overvægt og manglende professionalisme, men det er ikke korrekt, lyder det nu fra Zinedine Zidane, der slår fast, at belgieren har haft en slem ankelskade.

Eden Hazard blev den dyreste spiller i Real Madrids historie, da madrilenerne hentede belgieren i Chelsea sidste sommer, men indtil videre har rekordindkøbet kun scoret et enkelt mål i Real Madrid-trøjen.

Hazard spillede under halvdelen af Real Madrids ligakampe i sidste sæson, og belgieren har endnu ikke været i aktion i denne sæson. Tidligere på måneden skrev den spanske avis ABC, at man internt i Real Madrid er frustreret over Eden Hazard, fordi belgieren for anden sæson i træk er vendt overvægtig tilbage fra sin sommerferie

Afviser anklager om manglende professionalisme
Forud for onsdagens hjemmekamp mod Real Valladolid blev Zinedine Zidane så spurgt, om der har været problemer med Eden Hazards professionalisme.

- Det vil jeg ikke sige. Eden ønsker virkelig at spille. Men han har haft et meget alvorligt problem med sin ankel. Sæsonen er stadig lang, og han ønsker at blive klar så snart som muligt, lyder det ifølge Het Nieuwsblad fra Zidane.

- Jeg tror, at han er meget tæt på at vende tilbage. Han arbejder godt med de andre spillere i truppen, men vi er klar over, at han ikke har trænet så meget i de seneste uger. Så vi må vente og se.