Video : Tipsbladet
Rygter

'Den næste Gerrard': To engelske storklubber har kig på Inter-profil

Nicolo Barella har etableret sig som fast mand i Inter, og nu rygtes den unge italienske landsholdsspiller så til Premier League.

Nicolo Barella sænkede søndag Juventus, da den 23-årige Inter-spiller scorede til slutresultatet 2-0 i topkampen på San Siro. 

Og ifølge det italienske medie Calciomercato har to af Englands største klubber fået øjnene op for Barella, der i denne sæson har været med til at holde Christian Eriksen på bænken. Ifølge Calciomercato følger både Tottenham og Liverpool således Barellas situation.

Sammenlignet med legende
Radiostationen talkSPORT har også omtalt de to engelske storklubbers interesse i Barella, der har opnået 18 landskampe for Italien. Her pointerer man således, at Barella i sin tid i Cagliari blev sammenlignet med Liverpool-legenden Steven Gerrard. 

- Barellas alsidighed vil være en kvalitet, som begge klubber ville kunne bruge på midtbanen, omend det er usandsynligt, at der kommer til at ske noget i løbet af januar, lyder det fra talkSPORT. 

Nicolo Barella har været fast inventar i Antonio Contes foretrukne startellever i denne sæson. Barella har således spillet fra start i hele 21 kampe.